Recent Comments

Bozkır'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü


​Bozkır'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü çeşitli etkinliklerle anıldı.



Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin 2 yılında, Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır Belediyesi tarafından ilçe genelinde "Milli Birlik anma etkinliği" düzenlendi.

Bozkır ilçesinde, Bozkır Kaymakamlığı önünde toplanan Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar ve protokol Bozkır Kapalı Pazar yerine kadar yürüdü.

Bozkır Kapalı Pazar yerinde kılınan yatsı namazının ardından Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ün,  yaptıkları konuşmalarda 15 Hain darbesinin Millet iradesiyle durdurulduğu dikkat çekilerek Şehitlerimize rahmet ve gazilerimize teşekkürler iletildi. Milletimizin bir daha böyle bir şey yaşamaması için ve birlik ve beraberliğimizin daim olması için temennilerde bulunuldu.

Çok sayıda vatandaş ve protokolün katıldığı gecede Merkez Cami imamı Süleyman Canıtez'in Kura-ı Kerim tilaveti sonrasında ilçe müftüsü Seyit Böğet'in duası sonrasında, Aslan Mustafa'nın organizatörlüğünde Hasan Güler'in söylediği şiirler ve marşlarla devam eden etkinlik gece yarısından sonra yerini demokrasi nöbetine bıraktı. Tüm yurtta olduğu gibi Bozkır ilçesinde de gece 00.00'dan sonra salalar okundu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.