Recent Comments

Bozkırlı iki milletvekili yine mecliste


24 Haziran 2018 seçimlerinde Ak Parti'den ve MHP'den birer olmak üzere iki Bozkırlı Konya Milletvekili olarak TBMM'sindelerdi. Aynı vekiller tekrar Konya Milletvekili olarak meclise girmeyi başardılar. AK Parti'den Bozkırlı Ziya Altunyaldız beşinci sıradan, yine Bozkırlı Mustafa Kalaycı'da MHP'den birinci sıradan Türkiye Büyük Millet Meclisine tekrar girdiler.
  24 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ile birlikte yapılan milletvekilliği seçimlerinde, AK Parti ile MHP'den Konya Milletvekili olarak Konya'yı ve ilçemizi temsil eden, Bozkır'lı iki milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile Mustafa Kalaycı tekrar TBMM'sindeler.

AK Parti'den Ziya Altunyaldız, MHP'den Mustafa Kalaycı Türkiye Büyük Millet Meclisine 1 Kasım seçimlerinde de girmeyi başarmışlardı. 24 Haziran seçimlerinde de yine aynı isimler Bozkırlı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdiler. Altunyaldız ile Kalaycı yani iki Bozkırlı hem Konya'yı, hem de Bozkır'ı tekrar temsil edecekler. Bozkır Postası Gazetesi olarak her iki milletvekilimize de hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz.

Öte yandan iki Bozkırlı Milletvekilinin TBMM'sine girmesine sevinen Bozkırlılar, gazetemiz aracılığıyla "hayırlı olsun dileklerinde bulunurlarken, önemli olan Bozkır'a hizmet etmeleridir" dediler.

Yine Bozkırlı vatandaşlarımız gazetemiz muhabirine şöyle konuştular: "Geçtiğimiz dönem iki Milletvekilimizden biri iktidar partisi Ak Partiden, biri de muhalefet partisi yani MHP'den olmak üzere, Bozkırlı iki Milletvekilimiz TBMM'sinde hem Konya'yı, hem de Bozkır'ı temsil ediyorlardı. Şimdi de her iki milletvekilimizde Cumhur İttifakından yine Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeyi başardılar. Bu milletvekillerimiz bu dönem bari Cumhur İttifakının sayesinde, TBMM'sinde bir olup, Bozkır'ın sorunlarını çözmelidirler. Bozkır'ın kan kaybetmesine birlikte artık dur demelidirler.

Bizler Bozkırlı olarak Cumhur İttifakına, Bozkır genelinde kullanılan 16355 geçerli oylardan 12654'ünü verdik. Eğer bu dönemde de, Bozkırlı Milletvekili Ziya Altunyaldız ile Mustafa Kalaycı birlikte olup, Bozkır'ın makûs tarihi değiştirmezler ise diyecek bir şey bulamıyoruz. Artık Bozkır'a istihdam sağlayacak kurum ve kuruluşların getirilmesi şarttır" şeklinde ifadelerde bulundular.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.