Recent Comments

Bozkırlılar’ın İstanbul buluşmasında izdiham yaşandı


İstanbul Bozkırlılar Derneği'nin her yıl aralıksız düzenlediği ve 18 Yıldır Geleneksel hale getirilen Gurbetteki Bozkırlıların Buluşması İstanbul Bozkırlılar Pikniği yaklaşık 20 Bini aşkın kişinin katılımıyla Kemerburgaz'daki Güngören Belediyesi Piknik Alanında gerçekleştirildi.
Haber Video !!!

İstanbul'un birçok noktasından Piknik alanına Bozkırlılar otobüslerle taşındı. Günün ilk saatlerinden itibaren piknik alanına çıkan yollarda ve piknik alanında izdiham yaşanmaya başlandı. Tüm misafirlerin piknik alanına ulaşmasıyla birlikte etnikliğin startı verildi. Aslan Mustafa'nın sunuculuğunu yaptığı Bozkır pikniği protokol konuşmalarıyla başladı. Kürsüye ilk olarak ev sahibi Bozkırlıların Dernek Başkanı Av. Mustafa Göksu selamlama konuşa için çıktı.

Dernek Başkanı Mustafa Göksu, Bu yıl Bozkır Beyliğini üstlenerek Piknik organizasyonuna büyük destek veren İşadamı Hüseyin Dediş ve Alka Grup Başkanı Yahya Dediş ve Kardeşi Şükrü Dediş'e teşekkür etti. Başkan Göksu, geleneksel piknik şöleninde yapmış olduğu konuşmasında birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya dikkat çekerek, birlikteliğin, beraberliğin ve dayanışmanın tüm Bozkırlılar arasında artarak devam etmesini temenni ettiğini belirtti. Bozkırlıların, dünyanın neresinde olursa olsun, vefayla, sevgiyle, hoşgörüyle birlikte Bozkır'a olan sevgisinin devamlı arttığını, her zaman memlekete duyulan özlemin ayrı olduğunu söyleyerek konuşmalarına şu şekilde devam etti, "Bugün buradaki tüm Bozkırlı hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü burada tüm Bozkırlı hemşerilerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep bir aradayız. Bu birlikteliğe destek veren her bir Bozkırlılara ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum dedi.

Dernek Başkanın Göksu'nun ardından Bozkırdan gelerek hemşerilerini yalnız bırakmayan Bozkır Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gün kürsüye geldi. Bozkırın ve Bozkırların sizlere selamın getirdim diyerek sözlerine başlayan Başkan Gün, Bozkırlıları bir araya getiren Dernek Başkanı Mustafa Göksu'ya ve dernek yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Bugün bu etkinliği düzenleyen Bozkır için, Bozkırlılar için sayısız hizmetlerde bulunan Bozkırlılar Derneği Başkanımız Mustafa Göksu ve dernek yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de bizleri birbirimize bağlayan, hemşerilerimizle hasret giderdiğimiz, hepimizin birliğini ve beraberliğini sağlamaya vesile olan bu tür programların artarak devam etmesini temenni ediyorum. İyi ki biriz, iyi ki birlikteyiz, iyi ki Bozkırlıyız" diye konuştu. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, İstanbul Bozkırlılar Derneğinin Geleneksel Piknik Şöleninin akabinde dünyaca ünlü kalp cerrahı olan Prof. Dr. Mehmet Öz'ün babası olan dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz'ü İstanbul'daki evinde ziyaret etti. Ziyarette Bozkır'ı konuştuklarını, eski günleri yad ettiklerini, hocamızın Bozkır'a kazandırdıklarını ve tüm Bozkırlıların kendisiyle gurur duyduğunu konuştuklarını belirtti.

Bozkırların Geleneksel Pikniğinde bu yıl Bozkır Beyliği Görevini üstlenen başarılı işadamı ve Alka Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dediş, Bizler Bozkırdan çıktık hiçbir zamanda memleketimizi unutmadık, elimizden geldiği kadar hem hemşerimizin yanında olmaya devam ediyoruz hem de Bozkırımızın sesi olmak için her platforma mücadelemizi veriyoruz dedi.

Piknik Tüm gün boyunca ikramlar ve yöresel oyunlarla devam etti. Bozkırlar Dernek Başkanı Av. Mustafa Göksu geleneksel pikniklerine destek veren, 2018 Bozkır Beyi Sayın Yahya Dediş, Hüseyin DEDİŞ, Şükrü Dediş'e, 2019 Bozkır Beyi Sayın Yusuf Gül'e, Bozkır Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gün'e, Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel Karaman , Güngören Belediye Başkan Yard. Fatih Özçiçek'e, Alan Sorumlusu Bulut Taşlıpınar'a, Hasan San Bozkır ve Ramazan Dur'a, Bozkır Beyleri Çetin Öğütçüoğlu, Süleyman Özarslan, Kemal Çelik, Önceki Dernek Başkanları Ahmet Ayyıldız ve Nuri Yüceer'e, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik' e, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin'e, Çumra Dernek Başkanı Mustafa Toksöz'e, ZEYDEF Başkanı ve Sinoplular Dernek Başkanı Mehmet Çakır'a, Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç'e, Balıkesir Hodullular Deneği Başkanı Özgür Varlık', Telgraf gönderen Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Mustafa Kalaycı , Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Uğur Alta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a, Pilavın bulgurunu karşılayan Duru Bulgur'aSahnemize reklam veren Sponsorlara Sunucumuz Aslan Mustafa'ya, Sanatçılarımız Bozkır Kaşık Ekibine, Ozan Recep Beye, Derneğimize otobüs tahsis eden Fatih, Bağcılar, Esenler, Küçük Çekmece, Zeytinburnu, Güngören, Kağıthane Belediyelerine, İsmini Yazmayı Unuttuğumuz Uzaktan ve yakından iştirak eden misafirlerimize derneğimiz ve Tüm Bozkırlılar adına teşekkür ediyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.