Recent Comments

Modern mezbahanede çalışmalar tam devam ediyor

Çalışmaları yaklaşık 2 hafta önce başlayan "Temiz Üret Temiz Tüket" projesiyle Bozkır'a kazandırılan Bozkır modern mezbanesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, çalışmaların kurban bayramına yetişmesi için elinden geleni yaptıklarını belirterek çalışmaların bu bağlamda çok hızlı yürütüldüğünü söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi de alan Başkan Gün, "Modern mezbahane, seçim beyannamemizde bulunan en önemli sözlerimizden bir tanesiydi ve tüm sözlerimizde olduğu gibi bu sözümüzü de yerine getirdik. Mezbahane ile birlikte önceki dönemlerde yaşanan sıkıntılar artık yaşanmayacak, kesimler daha modern ve zahmetsiz olacak. Bozkır'ın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak olan mezbahanemizi inşallah kurban bayramına yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Seçim beyannamesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ve modern mezbahane projesinin başlamasıyla birlikte 34 maddelik seçim beyannamesinin 33 maddesini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gün, geriye sadece otogar projesinin kaldığını vurguladı. Otogar projesi için yoğun çaba harcadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, otogar projesinde önemli mesafeler aldıklarını belirterek, "otogar projemiz için ilçe merkezinde bulunan eski soğuk hava deposunun bulunduğu alanın yanında kamulaştırma yaptık, projemiz hazır ve ihale aşamasına getirdik. Projenin ilçeye kazandırılması için yolu yarıladık diyebiliriz. İnşallah bu projeyi de hayata geçirdiğimizde Bozkır'ımızın çok önemli bir ihtiyacı kalmayacak" diye konuştu.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.