Recent Comments

Sevinçlerini aileleriyle paylaştılar


Selçuk Üniver-sitesi Bozkır Meslek Yüksek-okulunda 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni yapıldı. Bozkır Meslek Yüksekokulundan bu yıl mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatırlarken, sevinçlerini aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaştıkları görülmüştür.
 Selçuk Üniversitesi Bozkır meslek Yüksekokulu 23. Dönem Mezuniyet töreni Bozkır Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapıldı. Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Tutumlu, Müdür Yrd. Okt. Ahu Cavlazoğlu Davulcu ve akademisyenler tarafından hazırlanan programlar ile gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, daire amirleri, Bozkır Meslek Yüksek Okulunun İdari ve Akademik Kadrosu, öğrenci velileri ve öğrenciler katılmıştır.

Törenin açılış konuşmasını Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay tarafından yapıldı. Okul Müdürü Tugay ile Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, günün anlam ve önemiyle ilgili birer konuşma yaptılar. Ardından Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'te, Bozkır Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencileri tebrik ederken, bundan sonraki hayatlarında da üstün başarı dileklerinde bulundu.

Bozkır Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri törene katılan protokol tarafından verildi. Belgelerini alan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşarlarken, aileleriyle ve okuldaki arkadaşlarıyla yine mezun olmanın mutluluğunu paylaştılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.