Recent Comments

SGK’da Yeniden Yapılandırmada Son gün 31 Temmuz


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Musmtafa Murat Yavuz , Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması'na ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırmanın SGK'da 31 Temmuz'da sona ereceğini belirtti.
Konya Sosyal  Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, 7143 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırma için son başvuru tarihini 31 Temmuz 2018 olarak belirtirken, Vatandaşların bu haktan yararlanmaları gerektiği vurgulandı.

SGK Konya İl Müdürü Mustafa Murat Yavuz, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi. 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2018 salı günü olup borçlu olan tüm işverenlerimizin bu haklardan yararlanabilmesi için Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2018 salı günü olup, İşveren prim borcu ve Bağkur prim borçlarının yapılandırma kapsamında değerlendirilebilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumuna  geleğrek başvuruları yapmaları  gerekmektedir

Vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalanarak ödemelerini gerçekleştirmek için 31 Temmuz'a kadar başvurmaları gerekiyor. Bu kapsamda kurum personelimiz de vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanması için sahada gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. Vatandaşlar yapılandırma işlemlerini son güne bırakmamalı."dedi.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.