Recent Comments

“Sorunlu değil, sorumlu bir anlayış sergileyeceğiz”


Bozkır'da oyları %14'lerden %21'lere yükselen MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran seçmenlere yaptığı teşekkür mesajında: 24 Haziran Pazar günü gerçekleşen seçimlerde Bozkır genelinde oylarını %14,50'lardan %21'lere çıkaren Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran Bozkırlı vatandaşların verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.
 MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran seçim sonuçlarının ardından gazetemize yazılı bir demeç verdi: Başkan Küçükduran; "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri Ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi ilçemizde de yoğun bir katılım ile gerçekleşmiştir. Seçim sonuçlarına göre partimizin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı Mecliste çoğunluğu sağlamış, İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçimi kazanmış, aynı zamanda çok kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile Bozkır genelinde oylarımız %14,50'lardan, %21'lere yükselmiştir. Partimizin Milletvekili adaylarından Sn. Bozkırlı hemşehrimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa kalaycı ile Esin Kara 27. Dönem Konya Milletvekili seçilmiştir. Bozkırlı hemşehrilerimize verdikleri desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin de dediği gibi 24 Haziran seçimleri sonucunda: "Türk milleti, Milliyetçi Hareketi TBMM'nin hem kilit partisi yapmış hem de denge görevi vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir."

İnancımız odur ki; Bozkır'da da hemşehrilerimiz yalan yanlış algılara kulak asmamış, buna karşılık bir önceki seçime göre Partimize desteklerini gözle görülür bir şekilde artırıp 2. Parti konumunu korunmasını sağlayarak partimizin İlçemizde, İlimizde ve Ülkemizde bittiğini iddia edenlere en güzel cevabı vermiş, ilçe başkanlığımıza da önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Partimizin ilçe teşkilatı olarak bu sorumluluğun bilinciyle sorunlu değil, sorumlu bir anlayış ile ilçemizin menfaatlerine olan her konuda taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağımızdan, İlçemiz çıkarlarının her daim takipçisi olacağımızdan hiç bir hemşehrimizin en ufak bir şüphesi olmasın.

24 Haziran seçimlerinin Ülkemize, Konya'mıza ve sevdamız Bozkır'a hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim sürecinde bizlerden dua ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize, Parti ve Ülkü Ocakları yöneticilerimize, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize teşekkür ediyorum. Yine seçim günü yoğun bir tempo ile görev yapan İlçe Emniyet amirliği personeli ve İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine, partimize oy kullanan, kullanmayan, sandığa gidip demokratik hakkını kullanan hemşehrilerimize, kısacası gönül bohçasında cennet vatanımıza dair umut ve dua taşıyan herkese her sese canı gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.