Recent Comments

Yaz Kur’an Kursları Başladı


Diyanet İşleri Başkanlığı "2018 Yılı Yaz Kur'an Kursu Uygulama Esasları" çerçevesinde "Kur'an Eğitim ve Öğretimine Yönelik Kurslar ile Öğrenci Yurt ve Pansiyonları" yönetmenlik ve yönergesi kapsamında düzenlenen Yaz Kur'an Kursları, eğitim ve öğretim dönemi 25 Haziran 2018 Pazartesi günü Bozkır'da da başladı.
Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Bozkır'da da Yaz Kur'an Kursları, eğitim ve öğretim dönemi 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlarken, kuran kurslarımız ile camilerimiz cıvıl cıvıl oldu.

Kış ve bahar süresince okul sıralarında yorulan öğrencilerimiz ve gençlerimiz yaz mevsiminde camilerimizin serin gölgesi ve huzur veren atmosferinde hem dinlenecek, hem de dinimizin esası Kur'an'ımızdan, onun güzel öğretilerinden ve ahlaki öğütlerinden faydalanarak öz kimliklerini oluşturmuş olacaklar.

Kısa adı BİMDER olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin Başkanı Mehmet Görür gazetemiz muhabirine yaz kursları ile ilgili yaptığı açıklamasında; "Bozkır Müftülüğümüz ile ortaklaşa hareket ettiğimiz yaz kurslarımızda, Allah'a şükürler olsun ki; bu yılda yaz Kur'an Kurslarımız başladı. Yatılı ve gündüzcü olarak kurslarımız tam kapasite olarak dolmuştur. Destek veren gönül veren herkesten Allah razı olsun. Yatılı ve gündüzcü olarak dolu olan kurlarımızın yanında, ilçemiz ile ilçemize bağlı mahallelerimizdeki camilerimizde de bu yıl oldukça rağbetin fazla olduğu görülüyor. Hem Kuran Kurslarımızda, hem de camilerimizde İmam-Hatiplerimiz ile birlikte çocuklarımıza elimizden gelen tüm gayretleri göstererek hem Kur'a-ı Kerimimizi, hem de dini bilgilerimizi titizlikle öğreteceğiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.