Recent Comments

Yüzbaşı Özgür Can’dan Gazetemize veda ziyareti

2013 Yılının Ağustos ayında ilçemize Üsteğmen olarak atanan Bozkır ilçe Jandarma Komutanı Özgür Can, geçtiğimiz yıl Üsteğmenlikten Yüzbaşılığa terfi etmişti. Bir yıldır da Yüzbaşı olarak ilçe Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Can, Manisa İlinin Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığına tayini çıktı.

 Bozkır İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Can, beş yıldır ilçemizde layıkıyla İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürütüyordu. Komutan Özgür Can, 2013 Ağustos ayında ilçemize Bozkır Jandarma Komutanı olarak atanmış ve geçtiğimiz yıl da Yüzbaşılık rütbesini takmıştı.

Manisa'nın Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığına tayini çıkan Yüzbaşı Özgür Can, ilçemizdeki esnaflara ve ulaşabildiği halkımıza birebir giderek veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Halkımız tarafından da çok sevilen ve sayılan İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Özgür Can, geçtiğimiz hafta Perşembe günü gazetemiz Bozkır Postasına da veda ziyaretinde bulundu.

Gazetemize veda ziyaretinde bulunan Yüzbaşı Özgür Can, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a Bozkır'da görev yaptığı beş yılı kısaca şöyle değerlendirdi: "Ben Bozkır'ı ve Bozkırlıyı çok sevdim. Benim normal görev sürem Bozkır'da 4 yıldı. Ama bir yıl daha görevimi uzatmıştım. Allah'a şükürler olsun Bozkır'dan oldukça memnun kaldım. Bana Bozkır'dan ve Bozkırlılardan ayrılmak oldukça zor geliyor. Vatanımıza icra ettiğimiz görevimiz icabı ayrılmak zorundayız. Ben bu nedenle ulaşabildiğim ve ulaşamadığım tüm Bozkırlılardan gazeteniz aracılığıyla da haklarını helal etmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.
Yüzbaşı Özgür Can'ın konuşmalarının ardından gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'da Yüzbaşı Can'a şöyle konuştu: "Evet komutanım beş yıl boyunca basın olarak bizlerde sizlerin vatanımıza karşı yapmış olduğunuz görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinizi hep izledik. Gazetecilik mesleğimizden dolayı sosyal faaliyetlerimiz gereği her topluma girip, çıkıyoruz. Her girdiğimiz toplumda zaman zaman isminiz geçmiştir. Ama bir kişiden dahi Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Can'ın hakkında art niyetli bir konuşmalar bile duymadık. Toplumda daima layıkıyla görevinizi yaptığınızdan ve iyi bir insan olduğunuzdan bahsedilmiştir. Sizin gibi insanlar bu vatanımıza ve milletimize gerçekten çok ama çok lazım. Bizlerde sizlerden oldukça memnun olduğumuzu belirtir, bundan sonraki görev yerinde de üstün başarılar diliyoruz. İnşallah rütbelerinizi daha da artırarak daha yüksek mertebelere gelmenizi yüce rabbimizden dileriz." dedi.

Yüzbaşı Özgür Can aslen Balıkesir ilinden olup, evli ve bir erkek çocuğu babasıdır. Yüzbaşı Can önümüzdeki Perşembe günü de ikindi saatlerinde Bozkır hükümet konağı önünden uğurlanacağı öğrenildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.