Recent Comments

Bozkır’da İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve işbirliği komisyonu toplandı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde İlçe Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu kapsamında ilçedeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, iş birliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin planlanması ve uygulamaya konulması konularda kararlar alındı.
Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çatdere "İlçemizde Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz olarak geçtiğimiz eğitim Öğretim Döneminde Hayat Boyu Öğrenme kapsamında Okuma Seferberliği Eğitimleri ve Sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz için hazırlık kursları ve kurumlarımızla ortaklaşa çok sayıda proje gerçekleştirildi.

2018-2019 döneminde katılımcı kurum ve kuruluşlarımızın talepleri yönünde her alanda talep doğrultusunda kurumumuz hizmet verecektir" dedi.

Komisyon toplantısında ki gerçekleştirilen konuşmaların ardından katılımcıların talepleri alınarak 2018-2019 eğitim öğretim dönemi planlaması gerçekleştirildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.