Recent Comments

Görme Engellileri Koruma Derneğinden Bozkır Ziyareti

Görme Engellileri Koruma Derneği Konya Şubesi üyelerinden Bozkır Ziyareti.

Haber Video !!!

Görme Engellileri Koruma Derneği üyeleri, görme engelliler ve ailelerinden oluşan 65 kisi Konya'nın Bozkır ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Bozkır ilçesinin tarihi ve kültürü hakkında bilgiler edinen ziyaretçiler Bozkırın tarihi mekanlarını gezdikten sonra Bozkır Tahinini üretim işletmesinde ziyaret ettikten sonra yerinde sıcak Tahinin tadına baktılar.

Ziyaret dolayısıyla açıklamalarda bulunan Görme Engellileri Koruma Derneği Konya Şubesi Başkanı Veli Özağan "Dernek yönetimimiz, Dernek üyelerimiz ve üyelerimizin aile bireyleriyle çıkmış olduğumuz gezimizde Konya'nın Bozkır ilçesinde incelemelerde bulunduk.

Konya'nın en köklü ilçelerinden bir tanesi olduğunu öğrendiğimiz Bozkır'da ilçenin tarihi mekanlarını gezdik ve ilçe hakkında bilgiler aldık. Üyelerimizle birlikte gerçekleştiğimiz gezimizde, üyelerimiz Bozkır'ın meşhur tahinin üretiminin aşamalarını öğrenip yerinde tahininin tadına bakabildi.

Dernek yönetimi olarak, engellerin insanın kendinde başladığını istedikten sonra hayatın içinde bireylerin fark yaratabileceğini göstermek için gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle üyelerimize yeni mekanları yerinde göstermeyi amaç edindik.

Bu gezimizde desteklerinden  dolayı emekleri geçen tüm Bozkırlılara teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.