Recent Comments

Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığından öğrencilere, “Kampuse hoş geldin” tanıtım gezisi.

Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığından, Bozkır ilçesinde üniversite eğitimine başlayan öğrencilere, "Kampuse hoş geldin" projesi kapsamında ilçe tanıtım gezisi düzenlendi.
Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen gezide Bozkır ilçesinin Tarihi ve doğal güzellikleri gezdirilip, ilçenin yöresel ürünlerinden Tahin ve pekmez ikramında bulunuldu.

Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Seyit Ali Keleş yaptığı açıklamada "Kampüse Hoş geldin Projesi kapsamında Üniversitemizi kazanan öğrencilerimize Bozkırımızın Tarihi, Manevi ve Doğal Güzelliklerini gezdirip, Yöresel lezzetimiz Bozkır Tahinini Hasan Güleroğlu Beyin işletmesinde öğrenci kardeşlerimize ikramda bulunduk
İleriki günlerde gerçekleştireceğimiz Sosyal Sorumluluk projelerimiz, manevi değerlerimiz, kariyer eğitimlerimizle gençlerimizi bilgi ve becerilerle donatacağız. Mevlana'nın "Ne olursan ol yine gel" şiarıyla öğrencilerimize ne olursan ol yine gel ama geldiğin gibi gitme geldiğin gibi olma diyerek Vatanına Milletine devletine Bağlı vatansever Gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızın Gençler koşacaksınız risk alarak koşacaksınız düsturuyla tüm gençlerimizin elini sıkacak ve tüm gençlerimize gönül kapımızı açacağız. Biliyoruz ki gurbette ilk hafta zordur. Öğrenci arkadaşlarımızı ilk hafta yalnız bırakmadık ve eğitimleri boyunca da bırakmayacağız" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.