Recent Comments

Başkan Altay Ahırlı ve Yalıhüyük’te Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı ve Yalıhüyük İlçelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye kazandırdığı yatırımları inceleyerek ilçe halkıyla istişarelerde bulundu. Son 5 yılda Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere önemli hizmetler kazandırdığını belirten Altay, "Daha yapacak çok işimiz var. İlçelerimizi daha güzele, daha iyiye hazırlamak için gayret ediyoruz. Bizim işimiz hizmet etmektir. Sizlere layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
Başkan Altay Ahırlı ve Yalıhüyük'te Vatandaşlarla Buluştu
   
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yatırım incelemeleri ve çeşitli programlar için Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret etti.
Başkan Altay, Ahırlı programı kapsamında Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, AK Parti Konya İl Başkanvekili Gökhan Taşkıran, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Özkan, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Mustafa Öncü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte önce esnaf ziyareti yaptı sonra da ilçe halkıyla bir araya geldi. Başkan Altay, buluşmada Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği yatırımlar ve projeleri anlattı, bölge halkıyla istişarelerde bulundu.

BAŞKAN ALTAY AHIRLI ŞEHİR KONAĞI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ve kısa bir süre içinde Aile Sanat hizmet vermeye başlayacak olan Ahırlı Şehir Konağı'nda da incelemelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR'DEN AHIRLI'YA 5 YILDA 21 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Başkan Altay, ilçe ziyaretlerinde her gittikleri yerde Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarına şahitlik ettiklerine vurgu yaparak, "Ahırlı'da da 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi. Bunun büyük bir kısmı altyapı çalışmaları ve prestij cadde yapımı. Prestij cadde tamamlandı. Ahırlı'yı Bozkır'a bağlayan yol da bir standarda kavuşmuş oldu. Şu anda Şehir Konağı'nın bahçesindeyiz. Bina tamamlandı, inşallah en kısa sürede içinde yüzme havuzu, spor salonu ve meslek edindirme kurslarıyla Ahırlı'ya yeni bir soluk getirecek bu binamız 3 milyon liralık bir maliyetle gerçekleştirilmiş oldu. Kapalı pazar yerimizin yapımı da devam ediyor. Bugün hem yaptığımız işleri yerinde görüyoruz hem de vatandaşlarımızla istişare etme imkânı buluyoruz. Büyükşehir Yasası'nın ilçelerimize ne kadar değer kattığına şahitlik ediyoruz" diye konuştu.

ALTAY'DAN AKKİSE MAHALLESİ'NE ZİYARET

Başkan Altay, Akkise Mahallesi'ni de ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Altay, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek istişarelerde bulundu.

BAŞKAN ALTAY YALIHÜYÜKLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ile birlikte Yalıhüyük'te de esnaf ziyareti yaptı. Başkan Altay, Yalıhüyüklülerle de bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ve projeleri hakkında ilçe halkıyla istişarelerde bulundu.

BİZİM İŞİMİZ HİZMET ETMEK

Yalıhüyük İlçesi'ne Yeni Büyükşehir Yasası sonrası 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Altay, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde önemli işlere imza attığını dile getirerek, "Daha yapacak çok işimiz var. İstişarelerimiz devam ediyor. İlçelerimizi daha güzele, daha iyiye hazırlamak için gayret ediyoruz. Bizim işimiz hizmet etmektir. Sizlere layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.