Recent Comments

Bozkır Kaymakamlığına Oltan Bayraktar atandı.

İç İşleri Bakanlığının kararnamesi Bozkır ilçe Kaymakamlığı görevine en son görev yeri Kütahya'nın Şaphane Kaymakamlığı olan kaymakam Oltan Bayraktar atandı.

Kaymakam Bayraktar'ın ilerleyen günlerde ilçede göreve başlaması bekleniyor.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak yeni kaymakamımıza ilçemizde başarılar dileriz. 

Bayraktar'ın biyografisi

"Kaymakam Oltan Bayraktar, 1982 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt'ta tamamladı. 2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini Edirne'nin Keşan İlçesinde kısa dönem er olarak tamamladı. 2006-2008 yılları arasında özel sektörde yöneticilik yapan Bayraktar, 2008-2015 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yaptı.

2015 yılı Eylül ayı itibariyle Bayburt Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığı'nda göreve başladı. Kaymakam Refikliği Stajını Sinop İli Boyabat İlçesi ile Kırıkkale İli Yahşihan ilçesinde, Mülkiye Teftiş Stajını İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında tamamladı. Bayraktar Düzköy ve Şaphane Kaymakamlığı görevlerini yaptıktan sonra Bozkır ilçe kaymakamı olarak atanmıştır. Evli olan Oltan Bayraktar, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır." 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.