Recent Comments

Bozkır’da Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Bozkır Kaymakamı Fahri Onay ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Bozkır Belediyesi yeni konferans salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozkır İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü faaliyet raporu sundu. 

Faaliyet raporlarının sunumundan sonra konuşan Bozkır Kaymakamı Fahri Onay, istişare toplantısının amacının mahallelerdeki sorunların istişare edilmesi, eğitim, sağlık ve üretim desteklemeleri gibi konularda Bozkır'ın sorunlarını en aza indirebilme gayreti olduğu söyledi. Yapılan istişare toplantısı vesilesiyle de toplantıya katılan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. 

Bozkır Kaymakamı Fahri Onay'ın konuşmalarından sonra gündeme ilişkin konulara değinen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, muhtarlarla birlikte 4,5 yılda mahallelerde önemli çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların hala devam ettiğini söyledi. Muhtarların herhangi bir parti çatısı altında olmadan seçildiğini, bu bağlamda muhtarların ayrı bir yere sahip olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Gün, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.