Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı geleneksel aşure programını yaptı

Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilciliği her yıl Hicri Muharrem ayında gerçekleştirdiği 2000 kişilik aşure ikramını geniş bir katılımla, Bozkır Anıt meydanında, öğlen saatlerinde gerçekleştirdi.

Aşure programı Bozkır Merkez Cami imamı Kadir Özdemir'in Kuran tilaveti ve günün duası ile başladı. Aşure programına AK Parti Milletvekili Abdullah Ağralı, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, mülki idare amir ve memurları, bayan hemşehrilerimiz ve Bozkır'da okuyan öğrenciler katıldılar.
Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan, aşure programına katılanlara ve aşurenin yapılmasında maddi, manevi katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Mehmet Özakan, Vakıf faaliyetlerinden bahsetti: Bozkırlılar Vakfının İstanbul merkezli olarak Konya ve Bozkır da özellikle öğrenci yurtları ile eğitim alanında faaliyet gösterdiğini, bunun yanında ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç kişilere de yardımda bulunduğunu söyledi.

Halen Bozkır'da 50'ye yakın kişiye her gün kapı kapı sıcak yemek dağıtımının devam ettiğini,190'a yakın üniversite öğrencisine burs verildiğini, Konya'da ise Bozkırlılar Vakfı Sena Kuran Kursu ve Bozkırlılar Vakfı İmam Hatip Okulu olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Aşure programının birlik ve beraberliğimize vesile olması dileklerinin ardından aşure ikramı ile son buldu. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.