Recent Comments

Konya'nın 18 ilçesine kar uyarısı!


Konya'nın Akşehir, Hadim, Taşkent, Doğanhisar, Derbent, Hüyük, Beyşehir, Seydişehir, Ahırlı, Derebucak, Yalıhüyük, Güneysınır, Bozkır, Akören, Yunak, Çeltik, Tuzlukçu ve Halkapınar ilçelerinde kar yağışının görüleceği açıklandı. Konya'nın 18 ilçesine kar uyarısı! Eklenme :25 Ekim 2018 13:02 Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesi Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde etkili olmaya devam etmekte ve buna bağlı olarak bugün bölgemiz genelinde aralıklarla yağmur yer yer karlakarışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, Konya'nın Akşehir, Hadim, Taşkent, Doğanhisar, Derbent, Hüyük, Beyşehir, Seydişehir, Ahırlı, Derebucak, Yalıhüyük, Güneysınır, Bozkır, Akören, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu, Halkapınar, Akasaray'ın Güzelyurt ve Gülağaç, Karaman'ın Sarıveliler, Başyayla, Ermenek ilçeleri ile Niğde il genelinde yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, perşembe günü rüzgarların bölgemiz genelinde kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak eseceğini tahmin ediyor.

ZİRAİ DON UYARISI

Perşembe öğle saatlerinden Pazar günü sabah saatlerine kadar olan periyotta bölge genelinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don olayı bekleniyor.

Aynı zamanda 27-28 Ekim 2018 günlerinin gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi de beklendiği aktarıldı.

Meydana gelmesi beklenen sonbahar erken donlarına karşı zirai faaliyetlerin devam ettiği alanlarda tarımla uğraşan vatandaşların ve ayrıca yağması muhtemel kar yağışı nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.