Recent Comments

Milletvekili Yokuş; “Bozkır’ı seviyorum”

İYİ Parti Konya Milletvekili Beyşehirli Fahrettin Yokuş, Milletvekili olduğu günden bu yana Bozkır'a ikinci ziyaretini gerçekleştirirken, gazetemize yaptığı ziyaretinde: "Bozkır'ı ve Bozkırlıları çok seviyorum" dedi.

Haziran 2018 erken genel seçimlerinde, İYİ Parti'den 1. sıradan Milletvekili seçilen Beyşehirli Fahrettin Yokuş, Milletvekili olduğu günden bu yana Bozkır'a ikinci ziyaretini yaptı. Yokuş Bozkır ziyaretinde, Bozkır Kaymakamlığına atanan ilçemiz kaymakamı Fahri Onay'a hayırlı olsun ziyaretini de gerçekleştirdi.
Konya ilçelerine nezaket ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Yokuş, Bozkır'a ikinci ziyaretini yaparken, Bozkır esnaflarını tek tek gezen Yokuş, ülkemizde yaşanan ekonomik krizin esnaflarımız açısından bir çıkmaza girildiğini de gözlemledim dedi.

İlçemizi ziyaret eden Fahrettin Yokuş'un beraberinde, İYİ Parti Bozkır İlçe Başkanı Hasan Dağ, 2018 Haziran seçimlerinde Milletvekili adaylarından olan İlker Durmazer ile Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici de bulunuyorlardı. Ziyaretlerinde gündeme ilişkin konuları değerlendirirlerken, Bozkır hakkında bilgiler adılar. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin Bozkır gibi dar gelirli yerleri daha fazla etkilediğinin farkına vardıklarına vurgu yaptılar. Ülkede bu tür ekonomik krizlere fırsat verilmemesinin tek çaresinin ise, İYİ Parti iktidarıyla olacağını da sözlerine eklediler.

Milletvekili Yokuş Bozkır ziyaretleri çerçevesinde yine Gazetemizi unutmadı ve ziyaretinde, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile yaklaşık olarak yarım saat sohbet ettiler. Milletvekili yapmış olduğu açıklamasında gündeme ilişkin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.