Recent Comments

ADAY ÖĞRETMENLER MAKAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU


            İlçemizde göreve başlayan aday öğretmenlerimiz, Aday Öğretmen Yetiştirme Programı  kapsamında İlçe Kaymakamlığını, Bozkır Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğünü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünü ve  İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
            İlçe Kaymakamımız Oltan BAYRAKTAR ziyarette bulunan öğretmenlere  öğretmenlik mesleğinin yüceliği ve önemini vurgulayarak, öğretmenlerin geleceğin şekillenmesinde önemli rolleri olduğunu söyledi. Kendilerini yenilemelerini, sosyalleşmelerini  ve mesleklerini sevmelerini isteyen BAYRAKTAR, genç öğretmenlerimizle tanışmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
            Program kapsamında Belediye Başkanlığımızı ziyaret eden öğretmenlerimizi makamında ağırlayan Belediye Başkanımız İbrahim GÜN ise öğretmenlerimize ilçenin tarihi hakkında ve ilçeye kazandırdıkları ile ilgili bilgi vererek öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.
            Öğretmenlerimiz kendilerine kıymetli vakitlerini ayıran başta İlçe Kaymakamımız Oltan BAYRAKTAR olmak üzere , Belediye Başkanımız İbrahim GÜN'e, Yazı İşleri Müdürü Namık Kemal ÇINAR'a, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan ADIGÜZEL'e ve İlçe Nüfus Müdürü Bilal PANCAR'a çok teşekkür ederek, yapılan bu etkinliğin mesleki ve kişisel gelişimleri açısından çok yararlı olduğunu ifade ettiler.

     

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.