Recent Comments

Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencileri spor ve Fiziki aktivite dersin de Bozkır’ın doğasını tanıyorlar.

Konya'nın Bozkır ilçesine Üniversite öğrencileri spor ve Fiziki aktivite derslerinde düzenlenen dağ yürüyüşü etkinlikleriyle Bozkır'ın doğasını tanıyorlar.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu Spor ve Fiziki Aktivite dersin de Beden Eğitimi öğretmeni Bekir Davulcu ve Sercan Karagöz hocanın gözetiminde Doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.  Bozkır'da bu sene ilk defa öğrenime başlayan birinci sınıf öğrencilerine Bozkırın doğal güzellikleri tanıtılması ve öğrencilerin çevresini tanıması için gerçekleştirilen etkinlik öğrencilerinin de beğenisiyle gerçekleştirildi.
Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü birinci sınıf öğrencisi Canan Özel Etkinlik dolayı yaptığı açıklamada "S.Ü Bozkır Meslek Yüksek Okulu Spor ve Fiziki Aktivite dersinde Beden Eğitimi öğretmenimiz Bekir Davulcu ve Sercan Karagöz hocamızın gözetiminde çok güzel bir doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdik.

Bu sene eğitime başladığımız Bozkır'ın doğal güzelliklerini tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen bu güzel etkinlik dolayısıyla Yüksekokul müdürü Prof.Dr. Osman Tugay hocamıza ve etkinliği düzenleyen hocalarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.