Recent Comments

HAYIRLI OLSUN!

Kaymakam Emre Öztürk’ten boşalan ilçemiz Bozkır Kaymakamlığına Bozkır Kaymakamı olarak Fahri onay birkaç aylığına atanmıştı. Geçtiğimiz hafta ise İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Bozkır Kaymakamlığına Kaymakam olarak Oltan Bayraktar atandı.

Yaklaşık olarak iki yıla yakın ilçemizde başarılı bir şekilde kaymakamlık görevini yerine getiren ve ilçe halkının da sevgisini kazanan kaymakam Emre Öztürk’ün Kırklareli iline bağlı Kofçaz kaymakamlığına atanmasıyla birlikte boşalan Bozkır kaymakamlığının koltuğuna Samsun Kavak kaymakam vekili Fahri Onay atanmıştı. Kaymakam Onay ise bir ay kadar Bozkır kaymakamlığının koltuğuna oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanlığının yayınladığı kararnameyle Bozkır İlçe Kaymakamlığına Kaymakam Oltan Bayraktar atandı. Kaymakam Bayraktar geçtiğimiz hafta ilçemizde görevine başladı.

Yeni görevine başlayan Bozkır Kaymakamımız Oltan Bayraktar’a, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile kardeş haber sitesi siristat.com’un sahibi ve Anadolu Ajansı muhabiri Yakup Çetin ile birlikte Kaymakamımız Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bozkır Kaymakamı olarak ilçemizde göreve başlayan Oltan Bayraktar ile Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz ve Yakup Çetin yaklaşık olarak bir saate yakın hoş bir sohbet gerçekleştirdiler. Kaymakam Bayraktar ile yapılan sohbette ilçemizin genel kültürü ve gelenekleri konuşulurken, Yunus Yılmaz gazetemizin tanıtımını ve Bozkır için Basın olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimizi konuştu.


Kaymakamımız Bayraktar; “görevimiz icabı birçok ilçelerde kaymakam ve kaymakam vekili olarak görevler yaptım. Ama Bozkır’ın tarihi bir ilçe olduğunu ve Bozkır’ın adı gibi bir Bozkır olmadığını tam bir şehir olduğunu gördüm. Bozkır ilçesini gelişmiş, yeşillikler içerisine bürünmüş bir ilçe olarak da gördüm. Ayrıca Bozkır insanının misafirperverliğine de hayran kaldığım gibi kültür ve geleneklerine de bağlı bir ilçe olduğunu da fark ettim” dedi.



Bozkır Modern mezbahanenin çalışmalarında sona yaklaşılıyor
12345678910

Daha sonra Kaymakam Oltan Bayraktar, sözlerini şöyle tamamlarken; “Bozkır’da Basın olarak sizlerle iç içe çalışmalıyız. Bozkır’ın sorunlarının üzerine birlikte istişareler yaparak gitmeliyiz. Sonuçta sizlerde kamu görevini yerine getiriyorsunuz. Bizler kamu görevlileri olarak bazı olayları duymadan basın olarak sizler duyarsınız. Telefonumu kaydedin. Her hangi önemli bir konuda gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. İlçemizin sorunlarını basın olarak sizden de öğrenmeliyim. Bazı sıra dışı konular haber bile yapılmadan inşallah sizlerle de istişare yaparak hallederiz” şeklinde konuşmalarını tamamladı.

Kaymakam Oltan Bayraktar, Bayburt ilinden olup, evli ve üç çocuk babasıdır. Önümüzdeki haftaki Kaymakamımızın özgeçmişini gazetemiz Bozkır Postasından okuyabilirsiniz.

Kaymakamımız Oltan Bayraktar’a, Bozkır Postası Gazetesi olarak ilçemize hoş geldiniz der, görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, ilçemizde de başarılı hizmetlere imza atmasını yüce mevla’dan dileriz. (HABER MERKEZİ)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.