Recent Comments

Başkan Altay: Hemşehrilerimizle İstişareye Önem Veriyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyadan çay daveti yaptığı vatandaşlarla Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya geldi. Başkan Altay, "Konyamızı geleceğe taşıyacak kararlar alırken sık sık hemşehrilerimizin görüşlerine başvurmaya ve istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Başkan Altay: Hemşehrilerimizle İstişareye Önem Veriyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Şehir İstişareleri programları kapsamında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.Başkan Altay, sosyal medya hesaplarından vatandaşları bir kez daha Büyükşehir Belediyesi'ne çay içmeye davet etti.

Vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya büyük önem veren Başkan Altay, sosyal medya hesaplarından, "Değerli kardeşlerim, vakti müsait olan hemşehrilerimi belediyemize çaya davet ediyorum. Buyurun" paylaşımında bulundu.

Altay'ın davetine icabet ederek Konya Büyükşehir Belediyesi'ne gelen vatandaşlar, Başkan Altay'a taleplerini iletme fırsatı buldu. Başkan Uğur İbrahim Altay da belediyede misafir ettiği Konyalıların tüm taleplerini tek tek dinleyerek çözüm için talimatlar verdi.

BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ

Başkan Altay, her fırsatta vatandaşla bir araya geldiklerini ve bu buluşmalara büyük önem verdiklerini belirterek, "Şehrimize hizmet ederken, Konyamızı geleceğe taşıyacak kararlar alırken sık sık hemşehrilerimizin görüşlerine başvurmaya ve istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz. Davetimize icabet eden hemşerilerim teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.