Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Bayraktar'ın Yeni Yıl Mesajı

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar yeni yıl mesajı yayınladı. 

Kaymakam Bayraktar yayınlamış olduğu mesajın da "Kaymakamımız, Sayın Oltan BAYRAKTAR'ın  Yeni Yıl Mesajı;

2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yılın heyecanını birlikte yaşıyoruz.

Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra,yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkan sağlayan dönüm noktalarıdır.

Bizler de bu anlayıştan hareketle, değerli Bozkırlı hemşehrilerime daha iyi hizmet etme, İlçemizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla, Ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Yeni yılda Ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm toplum kesimlerimizin birlikte çalışması ile 2019 yılının İlçemiz için; sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha güzel bir yıl olacağına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Bozkırlı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.