Recent Comments

Bozkır’da ”Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları” Projesi gerçekleştiriliyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçede faaliyet gösteren Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları" projesi kapsamında Kınık İlkokulunu ziyaret etti.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı olan Mehmet Büyükşen ve öğrenci arkadaşları Kınık İlköğretim okulunda ziyaret gerçekleştirdi.
Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bozkır Öğrenci Meclisi´nin ortak olarak başlattığı "Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları" projesi kapsamında Bozkır Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Büyükşen ve öğrenci arkadaşları "Kınık İlkokulu" öğrencilerine Kışlık ayakkabı, Mont, Atkı, Bere ve Eldiven takımı yardımında bulundular.
Bozkır Öğrenci Meclisi Başkanı Büyükşen yaptığı açıklamada "Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi olarak faaliyete geçirmiş olduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları projesi kapsamında ilk olarak Kınık İlkokulumuz belirlendi ve bu okulumuza ziyaretimiz gerçekleştirildi.

Bizler ziyarette okulumuzda incelemelerde bulunduk ve öğrencilerimizle birkaç saatlik dilimde onlarla yakın sohbet edebilme şansı bulduk. Minik kardeşlerimizin o güzel gönüllerine güzel ve sıcak bir dokunuş yapabilmişsek ne mutlu bizlere" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.