Recent Comments

Konya’nın Bozkır ilçesinde okul koridor duvarına OKU kitaplığı yapıldı.

Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu öğrencilerini kitap okumaya teşvik etmek için ilginç bir çalışma gerçekleştirildi. 


Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu okul koridoruna okul öğrencilerinin kitaplara daha kolay ulaşabilmesi için Oku kitaplığı kuruldu.
İlçeye bağlı Serustat Mesleki Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekân Tasarım Alan bölümünde imal edilen kitaplıkta "Al götür, oku getir" mesajı ile öğrencilerin daha basit şekilde kitap alabilmesini ve okuma alışkanlıklarının artırılmasını amaçladıklarını belirten Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu okul müdürü Yüksel Uyar" Okulumuzda öğrencilerimize kitap alışkanlığı ve kitabın hayatın her alanında yanlarında olduğunu gösterebilmek adına böyle bir kütüphane yaptık. 
Kütüphanenin yapılmasında emeği geçen başta Serustat Mesleki Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yetiş Leylek, Müdür Yardımcıları Tuğrul Güzel, Özgür Gürbüz'e Mobilya ve İç Mekân Tasarım Alan bölümü öğretmeni Yavuz Gönen ve Öğrencilerine, Okul Müdür Yardımcımız Arzu Uyar ve personellerimize, Kitaplığın kurulumuna yardımcı olan velimiz Mustafa Özkan'a teşekkür ederiz" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.