Recent Comments

Mepaş Genel Müdürlüğü Sorumlusundan Bozkır Esnaf Odasına Ziyaret.

Mepaş Genel Müdürlüğü Merkez İşletme Sorumlusu  Gürbüz Mert Bozkır Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yavuzer'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Mepaş Genel Müdürlüğü Merkez İşletme Sorumlusu Mert, Bozkır Esnaf Odası Başkanlığı üyelerinin menfaatine olan bazı konularda Başkan Yavuzer'e bilgi verdi. 

Sohbet sırasında; Mepaş hakkında bilgilendirmelerde bulunan Mert "Üyeleriniz ve vatandaşlar E-Devlet şifreleri ile internet üzerinden hiç bir yere gitmeden zaman kaybı olmadan abonelik işlemlerini yapabilecek(AÇMA -KAPAMA işlemleri) 

E-Devlet üzerinden yapılan işlemlerle kağıt israfı olmaması için ve yazılan faturaların kayıp olması gibi durumların önüne geçmek için esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın E -Faturaya geçmeleri  kurum olarak tavsiye etmekteyiz. 

E- Faturaya geçiş için Abonelik Merkezleri veya Mepaş Müşteri Hizmetleri aranarak e -maİl tanımlaması yapılarak daha kolay ve hızlı şekilde faturalara ulaşılabilecektir" dedi.

Ziyaret sonrasında Bozkır Ziraat Odası Başkanı Yavuzer, Mepaş  sorumlusu Gürbüz Mert'e ilgi alakasından memnuniyetini dile getirerek "odamıza ve üyelerimi vermiş olduğunuz bilgilerden ötürü teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.