Recent Comments

Sorkun Mahalle Muhtarı Veli Akgül'ün Basın Açıklaması

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçemize bağlı mahallelerde hizmet veren Muhtarlarımız ve Muhtar adaylarımız yeni dönem için açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Bugün ki basın açıklaması Bozkır Sorkun Mahallesi Muharımız Veli Akgülk'den,  Şuan da Sorkun Mahallesinde muhtarlık görevini yürüten Algül' yaklaşan yerel seçimlerde tekrardan aday olduğunu belirterek yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlere yer verdi. 

Bozkır Sorkun Mahalle Muhtarı Veli Akgül yapmış olduğu basın açıklamasında "2014 te göreve geldik, geldikten sonra ilk işimiz Bozkır Sorkun mahallesine hizmete başlamakla oldu. İlk görevimiz Kızılçal mahallesi ile Tuzla mahallesi arasındaki yolun kilitli taşa kavuşturduk. Ardından yine aynı istinat duvarının kızılçal mahallesine yapılmasını sağladık. Gençlerimiz için uzun uğraş ve çalışmalar sonucu halı sahamızı mahallemize kavuşturduk. Ve devamında oturma banklarını  ve çöp koyteynerlerini eşit miktarda mahallelerimizdeki uygun yerlere yaptırdık. Ve bununla birlikte çocuk parklarımızı mahallelere yaptırdık. Bozkır Sorkun arasındaki yolu asfalt ve kaplama çalışmaları yapıldı. Mahalle arası ve sokak arası yollarımıza kilitli yol çalışması yapıldı ve yapılmaya devam etmektedir. Mahallemizin eskiyen enerji nakliyatları komple yenileme çalışmalarımız devam etmekte. İsalı mahallemize asfalt çalışması yapıldı. Ve yine uzun uğraşmalarımız sonucu cenaze aracımızı mahallemizin hizmetinde kalmasını sağladık. Yaylalarımızın parsel satışlarını sağladık.
Saygıdeğer Sorkun mahallesi halkı, daha mahallemize yapılacak çok hizmet var. Başladığımız bu yolda 5 yıl daha Sorkun Mahallesine hizmet etmeye talibim, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ve bu hizmet için sizden desteklerinizi bekliyorum.

Yeni dönem proje ve çalışma planlarımız şöyledir :

- Yayla yollarının asfalt çalışmasının yapılması
-Keklicek yaylasına su getireceğiz
-Aşağı sorkun yaylasına elektrik su getireceğiz
- İsalı yaylasına elektirik getireceğiz
- Kızılçal bağlar yolunu asfalt yapacağız
- Kızılçal sugözü ve hıdırbal yolunu kilitli taş yaptıracağız
- Orta mahalle arayollarına kilitli taş yaptıracağız
- Aşağı Sorkun mahallesini iki yolunun asfalt yaptırılmasını sağlayacağız
- Toplar mahallesini Karacahisar mahallesine bağlayan yolu (Ayrım yol) düzenleme çalışmasını yapacağız
- İsalı mahallesinin kalan yollarının kilitli taş yaptıracağız
-Kozlu mahallesi yolunu yaptıracağız." dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.