Recent Comments

ZEYTİNBURNU KAYMAKAMLIĞI SYDV 2019 SEÇİMİ YAPILDI

5263 sayılı sosyal yardımlaşma ve dayanışma genel müdürlüğü teşkilat ve görevleri hakkında kanunu Gereğince Zeytinburnu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Seçimleri yapıldı. Kanun gereği SYDV Mütevelli heyetinde Kaymakamlık başkanlık yapmakta ve mütevelli heyeti ekibi " İlçe Bazında " Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarım Ziraat Hayvancılık ve Ormancılık Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve İlçe Müftüsü haricinde, 2 muhtar, 2 Hayırsever ve ve 12'inci kişi olarak da ilçe Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları'nın kendi aralarında seçeceği bir dernek başkanı ile belirlenmekte.

Zeytinburnu SYDV Müdürü Kıymet Toker, Mal Müdürü Filiz Akkoç ve Tarım Ziraat Hayvancılık ve Ormancılık Müdür Yasin Önder kontrolörlüğünde yapılan 2019 yılı SYDV Mütevelli heyeti için STK'lardan Nurşen Örnek ve İstanbul Dereliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ilgaz; aday oldular. 

Yapılan oylama sonucunda Ahmet Ilgaz 45 oy aldı. Nurşen Örnek ise 34 oy aldı.

İstanbul Dereliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ilgaz Zeytinburnu SYDV Mütevelli Heyeti 12'nci kişisi görevlisi olarak seçildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.