Recent Comments

Bozkır Belediyesi Sokak Hayvanlarını Aç Bırakmıyor

Bozkır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kış aylarında yiyecek bulmakta sorun yaşayan sokak hayvanları için doğaya yem bırakılıyor. Bozkır Belediyesi ekipleri tarafından kış bitene kadar sokak hayvanlarına düzenli olarak yem bırakılmaya devam edilecek. 

İlçede yağan yoğun kar yağışına karşı hummalı çalışma gösteren Bozkır Belediyesi ekipleri, sokak hayvanları için de teyakkuz halinde. Sokak hayvanlarının aç kalmaması amacıyla şehrin belirli noktalarına yem bırakan Bozkır Belediyesi ekipleri, özellikle çöp konteynırları yanlarına yiyecek bırakmaya devam ediyor.
Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, yapmış olduğu açıklamasında sokak hayvanlarının aç kalmaması için kış boyunca şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Gün, "Bozkır'da kış şartları bu yıl biraz daha ağır geçiyor. Bu sebeple özellikle sokak hayvanlarımız bu şartlarda her zamankinden daha fazla ilgiye muhtaçlar. Çünkü kış şartlarında sokak hayvanlarımız yiyecek bulmada zorluk yaşayabiliyorlar. Bunun bilincinde olarak sokak hayvanlarımızın aç kalmaması için şehrimizin belirli noktalarına yiyecek bırakmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızın da bu konuya hassasiyet göstereceğini ümit ediyor, vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası yiyeceklerini çöp konteynırları yanlarına bırakmasını ve sokak hayvanlarının aç kalmamasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.