Recent Comments

Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde geçtiğimiz günlerde Bozkır Ziraat Odası seçimlerini kazanarak yönetim kurulu Başkanı seçilen Ali Öztürk'e hazırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Haber Fotoğrafları  !!! 

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Öztürk'ü makamında ziyaret eden, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar yeni başkana görevinde başarılar dilerken "Bozkır Tarımı ve Bozkır çiftçisi için yeni görev döneminde katma değerde bulunacak projelerin üretilmesi ve odamızın çiftçimizin yanında aktif olarak faaliyet göstermesini temenni ediyoruz.

Odamız yeni yönetim kurulu başkanı olarak başta sizlere ve tüm yönetiminize yeni görev döneminde başarılar dilerim" dedi.

Başkan Öztürk ise "Göreve başladığımız günden itibaren ve seçim sürecinde ekibimiz olarak üyelerimiz ve Bozkır tarımı için ne gibi bir katma değer üretebiliriz düşüncesinde projeler üretmeye çalıştık.

Nasipse ilerleyen günlerde odamızın imkânları dâhilinde çiftçimizin yanında hizmet etmek birinci amacımızdır.

Oda olarak birinci önceliğimiz olarak, çiftçimiz konusunda çiftçimizle istişare etmektir" dedi.

Oda yandan Başkan Öztürk'ü ziyaret eden Bozkır İlçe Tarım Müdürü Salih Özdemir, Bozkır Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bülent Gül, Bozkır Ziraat Bankası müdürü Ali Türköz, Bozkır Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır Kaymakamlığı Vakıf Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, Bozkır Medaş işletme Şefi Ali İnce, çok sayıda kurum amir ve çalışanı, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda çiftçi hayırlı olsun dileklerini ileterek görevi dolayısıyla tebriklerini ilettiler.

  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.