Recent Comments

Bozkır’a Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Nohut ve Macar Fiği Tohumu Hibesi

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında uygulama sahasında yer alan Bozkırın da Bozkır'da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce tarımsal destekleme faaliyetleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Konya'nın Bozkır ilçesinde ÇKS verilerine göre 25.02.2019 – 08.03.2019 tarihleri arasında belirlenen mahallelerden gelen ÇKS'ye kayıtlı üreticilere ücretsiz Nohut ve Macar fiği tohumu desteği sağlanacaktır.
Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce yapılan açıklamada "Nohut tohumu almak isteyen üreticilerin güncel ÇKS Belgeleri ile İlçe Müdürlüğümüze başvurmaları halinde başvuru evrakları tamamlanmaktadır. Çiftçiler en az 2 dekar en fazla 12 dekar alanda ekim yapmak için tohum talebinde bulunulabilir. Proje kapsamında faydalanıcı olarak belirlenen her bir üreticiye 25kg ile 100kg arasında tohum hibe desteği sağlanacaktır. İlçe müdürlüğümüzce bu yıl dağıtılacak tohum miktarı 7.875kg'dır.
Macar fiği tohumu almak isteyen üreticilerin güncel ÇKS Belgeleri ile İlçe Müdürlüğüne başvurmaları halinde başvuru evrakları tamamlanmaktadır. En az 2 dekar en fazla 12 dekar alanda ekim yapmak için tohum talebinde bulunulabilir. Proje kapsamında faydalanıcı olarak belirlenen her bir üreticiye 25kg ile 100kg arasında tohum hibe desteği sağlanacaktır.
Müdürlüğümüzce Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında bu yıl dağıtılacak tohum miktarı 12.500kg'dır" denildi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.