Recent Comments

Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzü Ebediyete Uğurladık

Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzü Ebediyete Uğurladık

" Her nefis ölümü tadacaktır … "
Kıymetli büyüğümüz dünyaca tanınan bilinen Toroslar/Bozkır'ın Evladı Suna Atabay ÖZ'ün Hayat arkadaşı Mehmet Seval Nazlı ÖZ'ün Babaları Torunların Dededeleri Bozkır Konya Türkiye Amerika ve Dünyanın tanıdığı Prof Dr Mustafa ÖZ 'ü Fatih Camii Avlusunda Devlet erkanı Siyaset Sivil toplum Konya ve Bozkırlıların yoğun bir katılımıyla HELALLİK HÜSNÜ ŞAHADET DUALARLA NAMAZI EDA EDİLEREK Omuzlarda Zincirlikuyu Kabristanında Ebedi istirahatgahına uğurladık.Mezarına Bozkır/Değirmençayırından getirilen toprak Başta Prof Dr Mehmet ÖZ olmak üzere aile bireylerinin ellerinden mezarına bıralıkdı.
Definden sonra Sarıyer/Yeniköy'deki Yalılarına geçildi.Burada da taziyeler sunuldu.Kur'anı Kerim Tilaveti Kaside ve dualar İkramlarla Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüz yad edildi.
Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüz Bozkır'dan dünyaya uzanan bir ŞİFA Eliydi.Ne Mutlu ki Prof Dr Mehmet ÖZ gibi bir ŞİFA ELİNİ miras bıraktı..
Rabb'im çıkmış olduğu ahret yolculuğunda işini kolay eylesin.Makamı Cennet Derecesi Ali olsun.Bizler O'ndan razıydık.Rabb'imiz Allahımızda razı olsun.Yattığı yer nur ile dolsun..Amin Amin Amine Ya Muin ..
Harmanpınar Derneği 25 . Yıl Başkanı
Ali Rıza ÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.