Recent Comments

Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzü Uğurlarken ...

Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzü Uğurlarken ...
Ali Rıza ÖZASLAN " FATİH CAMİİ / PROF DR MUSTAFA ÖZ BÜYÜĞÜMÜZE SON VAZİFEMİZİ YAPIYORUZ. NUR İÇİNDE YATSIN .. Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzün Ebediyete Uğurluyoruz .. Prof Dr Mustafa ÖZ ' ü Ebediyete Uğurluyoruz. Ruhu Şad Olsun/Fatih Camii Avlusu .. Rahmetli Prof Dr Mustafa ÖZ Büyüğümüzün Sarıyer/Yeniköy'deki Yalısında Ruhu için Kur'anı Kerim Tilaveti / Dua ve İkramındayız.."


ANADOLU AJANSI Muhabir: Hanife Sevinç " Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ile Sağlık Bakanı Koca da katıldı. Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz (94), son yolculuğuna uğurlandı.Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Prof. Dr. Mustafa Öz için öğle vakti Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Mustafa Öz'ün oğlu Dr. Mehmet Öz ile eşi Lisa Öz ve annesi Suna Öz, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine, Mustafa Öz'ün ailesi, yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski bakanlardan Abdülkadir Aksu da katıldı. Basın mensuplarına açıklama Mehmet Öz, babasının kuvvetli bir kişi olduğunu belirterek, "Etrafınıza baktığınızda birçok kişi var. Babam herkesin hayatını değiştirdi ve birçoğunu eğitti. Bazılarını arada bir dövdü, benim gibi yaramazlık yaptığı zaman. İnanılmaz bir babaydı, mentordü, liderdi ve öğretmendi. Unutamayacağız." dedi. Mustafa Öz'ün tabutu, burada kılınan namazın ardından omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Mustafa Öz, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. "


KAYHAN SELEK " V E F A B O R CU Değerli ağabeyimiz, müstesna insan , tanıdığım , Bozkır'ı çıkarsız ve riyasız olarak en çok seven kimselerin başında gelen Prof.Dr.Mustafa Öz'ün cenaze töreni ile ; Türkiyenin her tarafından gelerek ona son görevlerini yapan ,Bozkır ve Sevenlerinin , devlet erkanımızın, Bozkır'lı olan ve olmayan kalabalık bir cemaatin katılımı ile ebedi istirahatgâhına yolcu ettik.Bu vefalı cemaate teşekkürlerimizi sunarız.





Hastalıkları ve mazeretleri sebebiyle katılamayan, kardeşlerimizin, Konya Bozkır Derneğinin, Bozkır Dernekler Federasyonun, derneklerimizin, Burhan Yılmaz'ın sevgi ve güzel duygu ve "mekanı cennet olsun" temennilerini, Sevgili Öz ailesine sunduk. Her taraf onların çelenkleri ile doluydu.Allah herkesten razı olsun.


İstanbul Bozkır Derneğinin digital medyadaki yazı ve resim sunumları için, onlara da teşekkür ederiz.Bu üzüntülü olayın ,kamuoyuna duyurulması gayet iyi olmuştur.Bu duyurunun Derneğimiz olarak yapılması, konunun değerini daha da artırır.


Orada hazır olmalarına rağmen , 45 yıldır ,Bozkır Derneklerinin kurucu başkanı olarak görev alma şeref ve şansına ermiş ,Eski Kurucu ve Başkanların, kuruculuk görevine nail olmuş üye ve başkanların ve kurucuların pek çoğunun ,….adeta resimlerden çıkartılmış olması; katılanlar yazı listesinden de isimlerinin , orada yokmuşlar gibi seçilerek konulmaması ve dernek yazı metninde de hiç yoklarmış gibi davranılmasında , Derneğimiz ve Başkanımız yönünden ard niyet aramıyoruz. Olsa olsa , iyi niyetli olmayan ,dikkatsiz bir redaktörün, çok kötü bir hatasıdır.. Bugün bu şerefli görevde çalışanlar, görevlerini yeni Bozkır sevdalılarına ,evlatlarımıza devrettikleri zaman , onlarda eski başkanlar, çalışanlar olarak yerlerini alacaklar ve layık oldukları vefayı göreceklerdir.


Vatanını sevme konusunda büyük bir örnek olan ,Sevgili Mustafa Öz ağabeyimizi, bizler de , bütün Bozkırlılar da hiçbir zaman unutmayacağız . Mekanı cennet olsun, Nur içinde yatsın. O her zaman içimizde yaşayacaktır.


-1955 yıllarında kurulan "Bozkır'lılar Derneğinin "Kurucularından,


- İstanbul'da kurulan "Bozkırlılar Derneğiinin" 1970 yılı kurucu ve Başkanı


-1989 yılı "İstanbul Bozkır'lıllar Derneğinin * Çok değerli Bozkırlı kardeşimizle birlikte, İstanbul da kurulan Şimdi yaşayan " Bozlırlılar Derneğinin" kurucularından ve Kurucu Başkanı -Taşkent derneği kurucularından


-İstanbul Konya Derneği kurucularından / Av.Kayhan SELEK "


HASAN BOZKIR " 62,63,ve 64. TÜRKİYE CUMHURIYETLERİ BAŞBAKANI SAYIN PROF.DR.AHMET DAVUTOĞLU, HAZİNE BAKANI SAYIN BERAT ALBAYRAK, SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA,26.DÖNEM AK PARTİ ISTANBUL MILLETVEKILIMIZ SAYIN Abdullah Başcı, KONYA AK PARTİ MILLETVEKILIMIZ ZİYA ALTUNYALDIZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ, BÜROKRATLARIMIZIN VE TIP CAMİASININ KATILDIĞI BOZKIRIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLİ BİLİM ADAMI, DÜNYACA ÜNLÜ DR MEHMET ÖZ'ÜN BABASI HEMŞERİMİZ PROF. DR. MUSTAFA ÖZ'Ü DUÂ'LARLA EBEDİ HAYATA UĞURLADILAR. CENAB-I MEVLAM MERHUM MUSTAFA HOCAMIZA RAHMET EYLESİN. KEDERLİ AILESINE DE SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH. BAŞIMIZ SAĞOLSUN.


MEHMET EKER / BEYŞEHİR/İMRENLER DERNEK BAŞKANI " ÜLKEMİZİN...KONYA...BOZKIRIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLİ BİLİM ADAMI SYN.PROF.DR MUSTAFA ÖZ...FATİH CAMİİNDE KILINAN CENAZE NAMAZIYLA EBEDİ İSTİRAHATİNE UĞURLANMIŞTIR.MEKANI CENNET OLSUN...hocamız inanılmaz maceralarla okumuş...adeta yokluk içinden doğmuş....müthiş bir mücadele vererek amerikaya geçmiş...akademik kariyerine orada devam etmiş..daha sonra ülkemize dönüncede kendini daha çok ağitim ve hayır hizmetlerine vakfetmiş..bozkırda bay ve bayan öğrenci yurtları yaptırmış...her dalda eğitime büyük katkılar yapmış değerli bir bilim adamıydı.....kontv adına yaptığımız bir programda geniş geniş anlatmış bizde yakınen o vesileyle tanımış olduk....oğlu gen. cer. mehmet öz...babadan oğula aldığı bilimsel meşaleyi tüm dünyanın en tanınan cerrahlarından biri olarak ....sürdürmektedir...bu değerlerimize sahip çıkmalı...topluma tanıtmalı...güzel örnekleri çoğaltmalıyız...gençlerin ufkunu açan...onlara moral motivasyon sağlayan...onların elinden tutan bu değerlere çok ama çok ihtiyacımız var. "


BOZKIRLILAR VAKFI " Bozkır'dan gelen toprak ile defnedildi.Değerli büyüğümüz,Hemşehrimiz, Prof. Dr. Mustafa Öz hocamızı ahirete uğurladık. Rahmetli büyüğümüzün oğlu Prof. Dr. Mehmet Öz Bozkır'dan gelen toprağı mezara koydu.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...."


KADİR GÜVEN" En değerli Kalbini Mustafa Öz hocamızı toprağa verdik.Ne güzel ki kendisi gibi gurur duyacağımız bir büyüğümüzü Mehmet Öz hocamızı yetiştirdi kendilerine taziyelerimizi ilettik.Kendileri hocamızın mezarına Bozkırımızdan getirilen toprağı serptiler.Mekanı Cennet olsun İnşallah."


BOZKIRLILAR DERNEĞİ " Bozkırımızın yetiştirdiği güzide insan, Bozkırımızın medar-ı iftiharı, (Dünyaca ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün babası) Değerli büyümüz Prof. Dr. MUSTAFA ÖZ'ü Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Vekilimiz Ziya Altunyaldız, Abdullah Başçı,Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Uğur Altay, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Sait Gönen, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Konsiad Başkanı Kemal Çelik, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Bozkırlar Derneği Başkanı Mustafa Göksu, Bozkır Kasaba ve Köy Dernek Başkanları olmak üzere Bozkırlıların yoğun katılımıyla ebediyete uğurladık. Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun"





KADİR ÜNVER " ESKİ BAŞBAKANLARIMIZDAN SAYIN PROF.DR.AHMET DAVUTOĞLU, HAZİNE BAKANIMIZ SAYIN BERAT ALBAYRAK, SAĞLIK BAKANIMIZ SAYIN FAHRETTİN KOCA,26.DÖNEM AK PARTİ ISTANBUL MILLETVEKILIMIZ SAYIN Abdullah Başcı, KONYA AK PARTİ MILLETVEKILIMIZ ZİYA ALTUNYALDIZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ, BÜROKRATLARIMIZIN VE TIP CAMİASININ KATILIMI İLE BOZKIRIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLİ BİLİM ADAMI, DÜNYACA ÜNLÜ DR MEHMET ÖZ'ÜN BABASI HEMŞERİMİZ PROF. DR. MUSTAFA ÖZ'Ü, FATİH CAMİİNDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DUÂ'LARLA EBEDİ HAYATINA UĞURLADIK. ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.KEDERLİ AILESINE VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH. BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

HARMANPINAR DERNEĞİ 25 .YIL BAŞKANI


ALİ RIZA ÖZASLAN

Sırıstat Com İstanbul HABER / Ali Rıza ÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.