Recent Comments

Başkan Güven "Vazgeçilmezimiz eğitim ve sağlık olacaktır”

Bozkır Postası Gazetesini ziyaret eden Ak Parti ilçe Başkanı Kadir Güven: AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Bozkır'da süreklilik arz eden ve en büyük problemlerinden olan sağlık ve eğitim alanında sağlam ve güçlü bir dinamizm yakalamak için kolları sıvadıklarını söyledi.
13 Mart 2019 Çarşamba 11:56

 Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz'a yaptığı konuşmalarında: "Öncelikle Sağlık alanında mutlak ihtiyaç olan Fizik Tedavi ve rehabilitasyon merkezimiz Bozkır Devlet Hastanesi

Başhekimliğimiz tarafından tamamlanmıştı. Hastanemizde canla, başla gayretlerini gösteren, başhekimimiz Halil İbrahim Taşçı bey'e şükranlarımı sunuyorum. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak bu alanda hızlı bir çalışma başlattık.

Bizlerde sağlıkla ilgili konularımız hakkında Sayın Bakanımız Fahrettin Koca bey'e ulaşarak Fizik tedavi ve kadın Doğum uzmanlarımız için ilk atamada kadro sözünü aldık. Kısa bir süre zarfında inşallah doktorlarımız Bozkır Devlet Hastanemizde göreve başlayacaktır. Şimdiden Sayın Bakanımıza ilçemiz Bozkır halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca eğitime çok önem veren bir teşkilat olarak , ilçenin yükseköğretime öğrenci yetiştirme de en büyük ayağı olan, Bozkır Anadolu Lisemizin gelecek eğitim /öğretim yılında Fen Lisesi ve yahut Proje okulu olarak gençlerimize eğitim vermek için teşkilatımızın çalışmaları devam etmektedir. Bu konu ile ilgili sayın vekilimizin destekleriyle Anadolu Lisemizi fen lisesi veyahut proje okulu yaparak, yeni eğitim öğretim yılında yeni okulumuzu eğitim öğretime kazandırarak en iyi eğitim seviyesini yakalamaya çalışacağız.

Yine istek ve gereksinimlerimiz doğrultusunda ilçemizde eğitim veren tüm okullarımız için, geçen hafta Konya Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ile Park ve  Bahçeler 'den sorumlu daire başkanlarımız ilçe merkezimize gelmişlerdir. Tüm eğitim kurumlarımızın aciliyet arz eden fiziki sıkıntılarını bizzat yerinde tespit etmişlerdir. Sayın Uğur İbrahim Altay'ın büyük destekleri ile yakın zaman da okullarımızın yerleşke alanları inşallah daha da güzelleşerek eğitime katkı sağlayacaktır. Partimiz olarak her türlü projelere açığız ama şunu belirteyim ki; 'Tartışmasız insanoğlunun var olduğu her alanda en büyük proje eğitimdir.' Bizler de bu tür projelerin takipçisi olmayı kendimize bir borç biliriz." dedi.

Başkan Güven sözlerini tamamlarken: "Bizler ilçe teşkilatı olarak yola çıktığımız günden itibaren daima ilçemizin refah ve mutluluğu yakalaması noktasında tüm gayret ve çalışmalarımız devam edecektir. Sizlerin bizlere vereceği desteklerle daha çok söz sahibi olarak Bozkır'a ve sizlere daha kalıcı, önemli hizmet ve yatırımları getirmemizde elimizin güçlü olması gerekmektedir. Onun içindir ki; Bozkır'da bu dönem yapılması gereken, 31 Mart 2019 seçimlerinde oyumuzu birlik, beraberlik, kardeşlik ve hizmet anlayışı üzerine kullanalım." şeklinde konuştu.

Gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz'da, Ak Parti ilçe başkanı kadir Güven'e, gazetemize yaptığı ziyaret ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederken, Bozkır Postası gazetesi olarak ilçemiz Bozkır'a yapılacak veya yapılması düşünülen hizmetler konusunda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.