Recent Comments

Bozkır Hacılar İlk ve Ortaokulu öğrencileri için Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Hacılar mahallesinde Hacılar İlkokulu ve Hacılar Ortaokulu öğrencilerinin faydalanabilmesi için akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.


Açılış dolayısıyla açıklamalarda bulunun Bozkır Hacılar Ortaokulu Okul Müdürü Bayram Kırmızıgül "Mahallemizde ki İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlanması amacıyla akıl ve zeka oyunları sınıfı oluşturuldu.

Akıl ve Zeka oyunları çocukların planlama, organizasyon, dikkat, odaklanma, ayırt etme ve öngörü gibi fiziksel ve zihinsel becerileri geliştirmelerine fırsat sağlamaktadır. 

Mahallemiz öğrencilerinin zihinsel ve fiziksel becerilerinin gelişmesi için Hacılar İlkokulumuz ve Ortaokulumuz MEB 2023 vizyonu ışığında 2019-2020 eğitim öğretim döneminde 5.6.7 ve 8. Sınıflardan 67 öğrencimiz seçmeli ders olarak Akıl, Zekâ Oyunlarını seçmeli ders olarak seçti. Bu öğrencilerimiz, okulumuzda hizmete açmış olduğumuz Zekâ Oyunları sınıfında bu eğitimlerini alabilecektir.

Bu sınıfın hazırlanmasında yoğun emeği olan başta Matematik Öğretmeni Elif Kuş olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim "dedi.

Okulda düzenlenen törende sınıfın açılışını Bozkır Kaymakamı Oltan Bayratar, Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Tegmen Batuhan Duran ve Bozkır Emniyet Amiri Ramazan Arlı ve İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcıları katıldı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.