Recent Comments

Bozkır’da Kütüphane Haftası Kutlamaları

Konya'nın Bozkır ilçesinde 55.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bozkır ilçe kütüphanesinde kutlama gerçekleştirildi.
55.Kütüphane Haftası kapsamında yeni hizmet binasında hizmet vermeye devam eden Bozkır Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinlikte ilçemizde en çok kitap okuyan kişilere Bozkır kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır belediye başkanı İbrahim Gün ve Bozkır ilçe Milli eğitim müdürü Cengiz Koç tarafından çeşitli hediyeler verildi.
55.Kütüphane Haftası münasebetiyle açıklamalarda bulunan Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman "Bu yıl tüm yurtta olduğu gibi 55.Kütüphane Haftasını kutluyoruz.
Kitap insan hayatı için sadece eğitim hayatında değil, tüm hayatı boyunca ona eşlik eden bir arkadaş ve yol göstericidir. İlçemizde her yaştan okuyucularımızla hizmete devam ediyoruz. 55.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan öğrenci ve halk kategorilerinde kitapsever üyelerimizi ödüllendirdik.
Bu hafta hem 55. Kütüphane haftası etkinliklerinin mutluluğunu yaşıyoruz hem de yeni hizmet binamızda daha geniş ve ferah bir alanda yeni hizmet binamızda misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Bozkır İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen programa Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, kurum ve kuruluşların amirleri ve çok sayıda öğrenci katılmıştır.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.