Recent Comments

MHP’li Kalaycı: Bu ittifakın doğuşu 15 Temmuz’a dayanmaktadır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Cumhur İttifakının, ülkemizin karşı karşıya geldiği iç ve dış saldırılara göğüs germek için oluşturulduğunu söyledi. Kalaycı, "Bu ittifakın doğuşu 15 Temmuz'a dayanmaktadır" dedi.

MHP'li Kalaycı: Bu ittifakın doğuşu 15 Temmuz'a dayanmaktadır  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı Doğanhisar'daydı. Kalaycı ve beraberindekiler ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı. 

Daha sonra seçim koordinasyon merkezine geçildi. Burada ilk konuşmayı MHP Konya Milletvekili Esin Kara yaptı, Cumhur İttifakının Doğanhisar Belediye Başkan Adayı İhsan Oztoklu'ya destek istedi.
MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz da seçimlerin ülkemiz için taşıdığı öneme dikkat çekti. Korkmaz "Cumhur İttifakı'nın ruhu burada kendini net bir şekilde hissettirmiştir. İnşallah 31 Mart'ta Doğanhisar Cumhur İttifakı adına kazanılarak, çok daha güzel hizmetler görecektir" dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da Cumhur İttifakının kurulma sürecini anlattı, yerel seçimlerin Türkiye'nin geleceği için büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Kalaycı "AK Parti ve MHP Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı iç ve dış saldırılara göğüs germek için bir araya gelmiştir. Bu ittifakın doğuşu 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk Milleti'nin birlik ve beraberliği ve milli duruşuna dayanmaktadır" diye konuştu. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.