Recent Comments

Mustafa Kalaycı, Altay ve Tutal'a destek istedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir'deydi… Kalaycı, Cumhur İttifakı adayları Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a destek istedi. Mustafa Kalaycı, Altay ve Tutal'a destek istedi.

Burada İlçe Başkanı Eyüp Gül ve Cumhur ittifakının belediye meclisi adaylarıyla görüşen Kalaycı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a destek vereceklerini söyledi.

Kalaycı, "Genel başkanlarımızın Cumhur ittifakının oluşması sürecinde MHP tarafından görüşmeleri yürütenlerden biri de bendim. Herhangi bir pazarlık olmadı. Samimi ve dürüst bir şekilde ahlaki bir anlaşma yapıldı. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Vatan elden giderse ne yaparız. Bize düşen Cumhur ittifakının başarı için var gücümüzle çalışmaktır." dedi.

Kalaycı daha sonra Cumhur İttifakının seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.
Seydişehir Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Mehmet Tutal, burada yaptığı konuşmada, daha güçlü bir Seydişehir, daha güçlü bir Konya ve daha güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını dile getirdi. 

Başkan Tutal, "Devletimizin ve milletimizin selameti için oluşturulan Cumhur İttifakı, 24 Haziran'da olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de devam ediyor.  Yerel seçim sonrasında da bu ittifak daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Bizlere destek için ilçemize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Kalaycı ve beraberindekilere çok teşekkür ederim" dedi. 

Son olarak esnafları ziyaret eden Kalaycı ve Tutal, yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi.

Mustafa Kalaycı Halkapınar'da Cumhur İttifakı'na destek istedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Halkapınar'da vatandaşlarla bir araya geldi, yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi. Eklenme :08 Mart 2019 17:13 / Güncellenme : 08 Mart 2019 19:11 İlçe Merkez Ağa cami önünde Cumhur İttifakı Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve partililer tarafından  karşılanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cuma namazını burada kıldıktan sonra, MHP Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan vatandaşlara hitap etti.

Kalaycı, ''Biz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın', anlayışıyla hareket ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak sizden Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Uğur İbrahim Altay bey kardeşimize, Halkapınar Belediye Başkanlığı seçimi için de Mehmet Bakkal kardeşimize destek istiyorum'' dedi.

Mahalli idareler seçiminin kendileri için bir beka meselesi olduğuna vurgu yapan Kalaycı, ''Bazı gafiller, bazı ahmaklar, 'ülkenin beka meselesi yoktur' diyor. Bunlar uzaydan mı geldi anlamak mümkün değil. PKK bir beka sorunudur. PYD, YPG bir beka sorunudur. FETÖ ve emperyalist güçler bir beka sorunudur. Değeli hemşehrilerim son 3 yıldır yaşadıklarımız ortada. 15 Temmuz hain darbe girişimi neydi, vatanımız elden gidiyordu.'' diyerek tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal da belediye başkanı seçildiği taktirde birlik ve beraberliğin temini için çalışacağını söyledi. 

Devralacağı hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için gayret göstereceğini ifade eden Bakkal, vatandaşlardan destek istedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.