Recent Comments

Özel Öğrencilerimize Özel Desteklerinden Dolayı Başkan Yavuzer'e teşekkür ederiz.

İlçemiz Bozkır'ın Serüstad MTAL'da okuyan Özel Öğrencilerine Konya Atlatizm yarışmalarına katılmalarına özel Desteklerinden Dolayı Bozkır Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yavuzer'e teşekkür ederiz. 

Konya Atlatizm yarışmaların  Bozkırlı öğrencilerimiz 5 Konya Birinciliği, 2 Konya ikinciliği ve 2 Konya Üçüncülüğü kazandı. Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak bu öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Her başarının bir mimarı vardı başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize ve bu öğrencilerimize yarışmalarda kullanacakları teknik ekipmanlarından tutunda her şey için maddi desteklerini esirgemeyen Bozkır Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yavuzer'e teşekkür ederiz. 
İlçemizin 4 farklı okulundan özel eğitim ve kaynaştırma öğrencilerimiz ile katıldığımız Özel sporcular Konya Atletizm Yarışmalarına BOZKIR damgasını vurduk. Serüstad MTAL,Merkez Cumhuriyet Ortaokulu,Atatürk Ortaokulu ve 15 Temmuz Şehitleri MTAL okullarımızdan 13 öğrencimiz ile katıldığımız yarışmalarda öğrencilerimizden 7 farklı öğrencimiz 9 il derecesi elde etmiştir.
Kazandığımız dereceleriniz:
Sılanur ELMAS -100m Konya 1.si
Sılanur ELMAS-300m Konya 1.si
Mustafa ÜNAL -300 m Konya 1.si
Emirhan ARICI -Gülle  Konya 1.si
Neşet Ali ÖZÇELİK-1500m Konya 1.si
Emre ÇINAR-400m Konya 2.si
Mustafa ÜNAL-Gülle  Konya 2.si
Furkan TONTUL-400m Konya 3.sü
Kamil YILDIRIM -1500m Konya 3.sü

Sırıstat Haber Merkezi olarak öğrencilerimize kurum, kuruluşların ve işletme sahiplerinin desteklerini esirgememesi için yapılmıştır. Tekrardan örnek desteklerinden dolayı başkanımızı tebrik ediyoruz. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Başkana desteklerinden dolayı teşekkürler.Bozkırımız ancak bu şekilde gelişir.

    YanıtlaSil