Recent Comments

Saygı ‘Bozkır için tarihi fırsat olacak’

Cumhur İttifakı'nın Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı; Cumhur İttifakı'nın Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı gazetemize yaptığı açıklamalarında, "Cumhur ittifakının Bozkırlı milletvekillerinden Ziya Altunyaldız ile Mustafa Kalaycı'nın TBMM'sinde olmaları Bozkır için bir ayrıcalıktır. 31 Mart seçimlerinden sonra, Konya Büyükşehir, Meram ve Bozkır Belediyeleri olarak üç Bozkırlı Belediye Başkanı ile iki Bozkırlı milletvekilimiz el ele vererek Bozkır'a yapmadık hizmet bırakmayacağız. Bozkır'a şimdiye kadar yapılan hizmet çıtasının daha da üstüne çıkacağız ve Bozkır için önümüzdeki dönemin tarihi bir fırsat olduğunu, tüm Bozkırlı hemşehrilerimin bilmesi gerekir. İnşallah 31 Mart'ta bu fırsatı sandıklara toplu halde yansıtalım ve Bozkır'ın lehine olsun." dedi. Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı: "Cumhur ittifakının deneyimli ve tecrübeli Milletvekillerinden Ak Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız ile MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın Bozkırlı olmaları bizim için bir avantajdır. Şu anki Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı iken, Bozkırımıza birçok hizmetlere katkılar sağlamış ve önemli hizmetleri olmuştur. Bozkırlı hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilçemiz Bozkır'a yapacağı hizmetleri daha da artırarak devam edecektir. Ayrıca Meram Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kavuş'un da Bozkırlı olması bizler için sevindiricidir. Önümüzdeki dönem Bozkır'ın dönemi olacağı gibi Bozkır'ın kabuğunu kırdığı dönem olacaktır." İfadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakının Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarında: 
"Beş yıldır Bozkır Belediyemizi Ak Partili Belediye Başkanımız yürütmektedir. Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün Bey, hepimizin gördüğü gibi Bozkır'da yaptığı hizmetleriyle sağolsun Bozkır'daki çıtayı yükseltmiştir. 31 Mart'ta inşallah Bozkırlı seçmenlerimizin yoğun teveccühleriyle, Bozkır Belediye Başkanlığı görevini yine birlik ve beraberlik içerisinde tekrar Ak Partili Belediye Başkanı olarak devralacağız. Cumhur İttifakının Bozkırlı Milletvekilleri, Bozkırlı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kavuş ile birlikte Bozkırlı Milletvekilleri ve Bozkırlı Başkanlar olarak ilçemize en güzel hizmetlerimizi yapıp Bozkır'ın çıtasını daha da yükselteceğiz." dedi.
  
Başkan Adayı Sadettin Saygı; "Bozkır için bu tarihi fırsatımızı ve Bozkır'ın başarısını, kabuğunu kırmasını istiyorsak, Bozkırımızın önde gelen ilçelerinden birisi olmasını istiyorsak birlik ve beraberlik içerisinde bugünden itibaren çok sıkı bir şekilde Bozkır için çalışmamız gerekiyor. Hedefimizi yüksek tutacağız. 31 Mart 2019 seçimlerinde hem Büyükşehir Belediye Başkanlığında, hem de Bozkır Belediye Başkanlığında Ak Parti'yi en yüksek oy oranı ile Konya ilçeleri arasında birinci parti yapmamız gerekir. Siz değerli seçmenlerimizin sayesinde inşallah bu başarıyı yakalayacağız.

Bozkır ilçemizin AK Partili bir Belediye Başkanı olmasını 2014 seçimlerinde nasıl gösterdiysek, önümüzdeki seçimlerde de, Bozkırımızı Konya genelinde Ak Parti'nin birinci parti olabilmesi için var gücünüzle bizimle olacağınıza şimdiden inanıyor ve güveniyorum. 31 Mart'tan sonra inşallah görevi devraldığımızda, Bozkırlı Milletvekillerimizle olsun, Bozkırlı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızla olsun ve Meram Belediye Başkanımızla olsun Bozkır'a birlikte el ele vererek hizmet zincirlerimizi ard arda getireceğiz." 

Ayrıca Bozkır Belediye Başkan Adayı Saygı, AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Uğur İbrahim Altay'ın kendisine gösterdiği teveccüh nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne, Genel Başkan Yardımcılarına, milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür etti.

Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Saygı sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah bana Bozkır Belediye Başkanlığı nasip ederse, iki dönem Bozkır'da Belediye Başkanlığı yapan rahmetli babam Sabri Saygı, o tarihlerdeki teknolojiye göre, yaptığı hizmetler Bozkır'da halen konuşuluyor ve anılıyorsa bende, günümüzdeki teknolojilere göre gecemi, gündüzüme katarak Bozkır'a hizmet yapacağım.  Rahmetli babam Sabri Saygı'nın çizgisinde olacağım. Rahmetli Annemde, Bozkır ve mahallelerimizde yıllarca ebe olarak hizmet etmiştir. Halen Bozkırlıların ebe Fatma'sı olarak hafızalarda yer almaktadır. Kısacası hem babamın, hem annemin yolundan gideceğim ve Bozkır Belediye Başkanı olarak yapacağım hizmetlerle bende adımdan söz ettireceğim ve annem babam gibi hayırlarla anılacağım inşallah. Ben bu yola çıkarken, Bozkır sevdamız, hizmet aşkımız olacaktır." düsturuyla bu yola çıktığını söyledi.  

Daha sonra Cumhur İttifakının Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, yerel yönetim ve belediyeciliğin bir gönül işi olduğuna vurgu yaparak, "AK Parti'nin yerel yönetimlere bakışı hizmet yarışıdır, gönüllere girmektir, şehrin emini olmaktır. Bunun temeli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına dayanır. AK Parti Belediyeciliği sadece günü kurtarmak değil, şehirlerin ve insanların geleceğine yatırım yapmaktır. AK Parti Belediyeciliği sadece fiziki yatırım değil, gönüllere girebilmektir. Laf üretmek değil, ortaya hizmet koyabilmektir. Halka hizmetkâr olmak ve Hakk'ın rızasını alabilmektir. 31 Mart seçimlerinde, Bozkırlı seçmenlerimiz Ak Partimizi Bozkır'da ilçeler arasında birinci parti olarak çıkartacaklarına hiç şüphem yoktur. Yine aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanlığına kullanılacak oylarda da Ak Parti'den Bozkırlı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız olan Uğur İbrahim Altay'ı da, Konya ilçeleri arasında Bozkır'da inşallah birinci parti yapacağız. Seçimlerden sonra Allah izin verirse, Bozkırlı Başkanlar olarak el ele gönül gönüle vererek Bozkır için düşündüğümüz projelerimizi tek tek sırasıyla Bozkır'a kazandıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle Bozkır'ı kucaklıyor, hemşehrilerimin duaları bizim en büyük desteğimizdir" ifadelerini kullandı.

(Haber: Yunus Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.