Recent Comments

Başkan Öztürk Berat Kandili Mesajı Yayınladı

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, Berat Kandili dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk,  Ramazan Ayı'nın gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk yayınladığı mesajında "Sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak günahlarımızdan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabileceğimiz, aynı zamanda Ramazan ayının müjdecisi olan kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili başta kendimiz olmak üzere çevremizdekileri affetme kapısını bizlere aralar. 

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kainata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Allah'ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız. 

Bu gecede, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır. Bu duygularla İslam Aleminin ve Bozkırlı hemşehrilerimizin Beraat Kandilini kutluyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, yapılan dua, istiğfar, tövbe ve tüm ibadetlerin kabulünü diliyorum. Berat kandilimiz mübarek olsun."  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.