Recent Comments

Başkan Saygı Berat Kandili mesajı yayınlandı.

Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutladı.

İslam Aleminin sabırsızlıkla beklediği, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamızın habercisi olan Berat Kandilinin ülkemize ve tüm İslam Alemine; birlik, beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Sadettin Saygı, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat kandiline kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah'ın engin rahmetinin tecelli ettiği, dertlerden ve sıkıntılardan kurtuluşu olan Berat, müstesna bir gecenin adıdır.

Bu gün ve geceleri birlik ve beraberliğimiz, akraba ve dostlarımızla bağlarımızı güçlendirmemiz, sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmemiz açısından iyi değerlendirmeliyiz. Toplumumuzu ayakta tutan bu dinamiklerdir. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi bu güzelliklere borçluyuz. Özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının dinmesi, sıkıntıların son bulması ve mazlumların yüzlerinin gülmesi için Rabbimize dua ve niyazda bulunmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bozkırlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutlar; ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim. Hayırlı kandiller..."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.