Recent Comments

Bozkır Postası Yılmaz; ‘Artık Hizmet Rekabeti Olmalı’ dedi.

Gazetemiz Bozkır Postası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimleri değerlendirirken, artık bundan sonra 'ya Allah, ya Bismillah' diyerek Bozkır'a hizmet için koşuşturmaların olmasını söyledi. Bozkır'a sayısız onlarca hizmet yapan, Bozkır'ın çehresini değiştiren eski Belediye Başkanı İbrahim Gün'ün yaptığı hizmetlerin daha da üzerine çıkılmasını ve fırsatların değerlendirilmesine vurgu yaptı.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz: "Demokrasinin daha sağlıklı işleyebilmesi ve toplumun temsil edileceği, ayrıca doğru ve kaliteli hizmetleri alabileceği yerel yönetimlerde yapılan bir seçim sürecini daha geride bırakmış bulunuyoruz" dedi.

Yılmaz: "Öncelikle geçirdiğimiz bu seçimin ülkemize ve Bozkırımıza hayırlı olması en büyük arzumuzdur. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından, 1 Nisan tarihi itibari ile uygulanmaya başlanan Yerel Yönetimler Yasası'nın ilk beş yılını geride bıraktık. Beş yıl önce uygulamaya geçen Büyükşehir Yasasının artılarını ve eksilerini Bozkırımız gördü. Yapılan hizmetleri de gördü. 31 Mart 2019 tarihinde de kararını ona göre verirken, tekrar Ak Parti dedi.

Beş yıl önce yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile birlikte Bozkır Belediye Başkanlığını Ak Partili Belediye Başkanı İbrahim Gün devralmıştı. Kurucu Başkan olarak tarihe geçecektir. Kim ne derse desin, bu yasayı başarılı bir şekilde hizmete çeviren eski Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'ın çehresini değiştirmiştir. 31 Mart günü yapılan seçimlerde de Bozkır halkı yine kararlarını Cumhur İttifakından yana kullandı. Bozkır Belediye Başkanlığını Ak Parti'nin Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı kazandı.

Geçtiğimiz hafta hizmet bayrağını Bozkır'ın yeni Başkanı Sadettin Saygı'ya devreden Başkan İbrahim Gün, yeni başkanımıza başarılar diledi. Hizmet bayrağını devralan Başkan Sadettin Saygı'da İbrahim Gün'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hizmet bayrağını devralan yeni Başkan Sadettin Saygı'dan da, Bozkır'a, insanımıza getireceği artılarını ve eksilerini Allah izin verirse önümüzdeki beş yılda görmüş olacağız. Bizlerde yeni başkanımıza Bozkır Postası gazetesi olarak başarılar diliyoruz. Bozkır'a yapılacak hizmetler için, basın olarak bizlere görev düştüğü takdirde her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. Yapılanı da takdir edeceğiz. Elbette yapılamayanları da öz eleştiri yapacağız. Çünkü basının görevi budur.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru seçimlerde göreve gelen yöneticilerimizin elbette yöresine hizmet etmekten başka bir amaçlarının olmadığını düşünmekteyiz. Yeni Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'dan da Bozkır için aynı heyecan ve şefkati beklemekteyiz.

Ancak yapılan bu seçimin öncesinde oluşan rekabetin yerini Bozkır'a kaliteli hizmet noktasına yönlenmesini de umut ediyoruz. Kısır çekişmelerin, ötekileştirmelerin, ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmenin, siyasi ve kişisel çıkar peşinde koşmanın dün olduğu gibi bugünde Bozkır'a ve insanına ihanet olacağını unutmamalıyız.

Seçimler esnasında oluşan sıkıntılı, bazen birbirimizi üzücü olaylar olmuştur. Artık seçim rekabetlerinin yerini hizmetler almalıdır ve Bozkır için el ele, birbirimizi anlayabilen bir üslupla çalışarak sosyal ve ekonomik anlamda Bozkırımıza daha fazla katma değer sağlamanın çarelerini hep birlikte aramalıyız.

Bozkır Postası Gazetesi olarak 32 yıldır Bozkır'da basın olarak çok şeyler yazdık, çizdik. Devlet hizmetlerinden Bozkır'ın da faydalanması için sesimizi zaman zaman yükselttik. Kimileri kırıldı, kimileri sesimize ses verdi. Sonuçta Bozkır için bağırdık. Sesimize kulak verenler oldu. Bozkır Postası olarak da bundan gurur ve onur duyduk. Sonuçta barış içinde ve yaşam standardı yüksek bir şehrimizin olması için yatırımlar gelmesini istedik. Aynı şeyleri yeni Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'dan da isteriz. Zaman zaman doğru olan işlerden övgüyle bahsederiz. Yanlış olanlardan da eleştiriyle bahsederiz. Yeni Başkanımız bunlara karşı hazırlıklıdır zaten. Ayrımsız bütün yönetici ve kuruluşlarımızla dün olduğu gibi bugünde yapıcı rolümüzü üstlenmeye devam edeceğiz. Gördüğümüz her doğruları, yanlışları ve eksikleri de yazmaya devam edeceğiz. Niçin devam edeceğiz? Bozkır için" ifadelerini kullandı.

Yeni seçilen Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya görevinin hayırlı ve başarılı olması dileklerinde bulunan, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz, başkan Saygı'nın ilçemize hayırlı hizmetler yapması da en büyük arzumuzdur dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.