Recent Comments

Meram Ayşe Sönmez İlkokulu Velileri Okuyor

Meram Ayşe Sönmez İlkokulu, Kütüphane Kulübü etkinlikleri kapsamında velilerine kitap okuma etkinliği düzenlendi. Ayşe Sönmez İlkokulu   Sınıf Öğretmeni Esmehan Ercan rehberliğinde ''Ayşe Sönmez ilkokulu Velileri Okuyor'' projesi kapsamında "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu" kitabını okudular. Kitabı okuyan veliler için okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Sınıf Öğretmeni Esmehan Ercan; "Malumunuz Ayşe Sönmez İlkokulu Velileri Okuyor'' projesi kapsamında eğitimci-yazar M. Emin Karabacak'ın 'Tabakları Ayırdık Çocukları Söz Dinlemez oldu' kitabını okuduk. Bu süreçte kitabı okuyarak imza ve söyleşi için buraya gelen siz değerli velilerimize, projemize desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Mustafa Yaz'a, Müdür Yardımcılarımız Zafer Öge ve Şerife Uçar'a, bunun yanında Gülay Taşçeviren, Ülker Gün ve Tülay Soğucaklı öğretmenlerimize, nazik davetlerimizi kırmayan eğitimci-yazar M. Emin Karabacak'a teşekkür ederim "dedi.

Okul Müdürü Mustafa Yaz konuşmasında;  "Sınıf Öğretmenimiz Esmehan Ercan'ın şahsında projede emeği geçenlere ve böyle güzel bir programda bizleri yalnız bırakmayan eğitimci-yazar M. Emin Karabacak teşekkür ederim.  Hepimiz, Rabbimizin ilk emri "Oku" olduğunu biliyoruz. Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in "Beşikten mezara kadar ilim öğrenin." derken öğrenmenin de okumadan geçtiğini biliyoruz. Onun için başarılı çocukların geri planına baktığımızda kitap okuyan anne babalar olduğunu görürüz. Çünkü evde kitapla haşir neşir olan anne babaların çocukları da onları model alacaklarında okuyacaktır" dedi.

Ödül töreninde dereceye girenlerin hediyeleri ile birlikte Okul Müdürü Mustafa Yaz kitabın yazarı Karabacak'a tablo takdim etti. Ödül töreninin ardında söyleşi ve imza için konferans salonuna geçen veliler karabacak ile söyleşi yaptılar.

Eğitimci-yazar M. Emin Karabacak da emeği geçenlere ve velilere teşekkür ettikten sonra velilerin sorularını cevapladı. "Geleceğimiz olan çocukları eğitirken kulaktan değil gözden eğitilmelidir." konusunda bilgi verdi.

Seminerinin ardından Karabacak; Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Bilinçaltı Şakadan Anlamaz, Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı kitaplarını imzaladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.