Recent Comments

Saygı’nın başkanlığında 2019-2024 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirdi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın başkanlığında 2019-2024 döneminin ilk meclis toplantısı Ak Parti Meclis Üyeleri ve Büyük Birlik Partisi Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Meclis toplantısının açış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "yeni bir hizmet döneminin başlangıcı olan bu ilk meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasının diliyorum" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde, Bozkır'ı geleceğe taşıyacak projelere ve hizmetlere imza atmak için çalışacaklarının altını çizen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, "Şehrimiz için artık yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Yeni dönemle birlikte ilçemize daha ne gibi hizmetler kazandırabiliriz, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için ne gibi çalışmalar yapabiliriz diyerek Bismillah diyoruz. Bunun yanında ilçe sakinlerimize söz verdiğimiz 33 maddelik seçim beyannamesinin tamamını gerçekleştirerek ilçemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Çalışmalarımızla ilçemizin ekonomik yapısını daha aktif ve yükselen konuma getireceğiz. Eğitim anlamında ilçemizin sosyo-kültürel yapısını daha üst seviyelere getireceğiz. Kısacası bir ilçede yaşamak için ne gerekiyorsa dişimizi tırnağımıza katıp var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmaların yapı taşı olacak olan meclis üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ilk meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.