Recent Comments

Başkanlar'dan Konya Ziyareti

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Ecz. Kadir Güven, MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran,  Belediye Meclis Üyesi Ali Koyuncu ve Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın danışmanı Mehmet Altunyaldız ile birlikte Konya'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek Bozkır'ın sorunlarını istişare etti.
İl olarak MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ı makamında ziyaret eden Başkan Saygı, Başkan Güven, Meclis Üyesi Koyuncu ve Danışman Altunyaldız, KOP Bölgesinde bulanan Bozkır'ın Göksu-Taşeli projesi içerisinde ilçede kurulması planlanan mantar seralarının enerji ihtiyacının karşılanması için istişarelerde bulundular. Daha sonra Orman Bölge Müdürü Mehmet Fulin'i ziyaret eden heyet, Aygır Pınarının daha cazibeli hale gelmesi için peyzaj çalışması ve ek kamelyaların temini için istişarede bulundular. Akabinde DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar'ı ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'u, KOP Başkanı İhsan Bostancı'yı ve Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanı Murat Can'ı ziyaret eden Başkan Saygı, Başkan Güven, Meclis üyesi Koyuncu ve Danışman Altunyaldız, Bozkır'ın sorunlarını ve Bozkır'da yapılması planlanan çalışmarı istişare ettiler.
Ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulanan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, hayırlı olsun ziyaretlerinin bitmesinin akabinde Bozkır için, Bozkır'ın geleceği ve kalkınması için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirterek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Bugün ilçemiz için İlçe Başkanımız Kadir Güven, Meclis Üyemiz Ali Koyuncu ve çok değerli Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın danışmanı Mehmet Altunyaldız ile birlikte Konya'da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile, Göksu-Taşeli Projesi çerçevesinde ilçemizde kurmak istediğimiz, yaygınlaştırmak istediğimiz mantar seralarının enerji ihtiyacını karşılamak için istişarelerde bulunduk. Daha sonra Orman Bölge Müdürümüz Mehmet Fulin ile Aygır Pınarını daha cazibeli hale getirmek için peyzaj çalışması ve ek kamelyalar yerleştirilmesi hususunda istişarelerde bulunduk. İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ile birlikte devlet hastanemizin ihtiyaçları ve eksiklikleri konusunda istişarelerde bulunduk ve inşallah hastanemizi yakın zamanda daha kalifiye hale getireceğiz. KOP Başkanımız İhsan Bostancı ile görüşmemizde ise KOP ile birlikte ilçemizde uygulayacağımız kalkınmaya yönelik projelerimiz ili ilgili istişarede bulunduk. Büyükşehir Belediyemiz Park Bahçeler Dairesi Başkanımız Murat Can ve DSİ Bölge Müdürümüz Birol Çınar'ı da makamında ziyaret ederek ilçemizdeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk" dedi.
Gece-gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır için çalışmaya devam edeceklerini, Bozkır'ın yatırıma doyacağını ve Bozkır'ı geleceğe hazırlayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Saygı, "Ak Partili bir belediyenin hizmet anlayışı olan "Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" ilkesiyle daha yaşanabilir bir Bozkır için çalışmaya devam ediyoruz. Daha önceden belirttiğim gibi önceliğimiz kırsal kalkınma ve istihdamdır. Bu bağlamda proje üretmeye, ilçemizin hak ettiği değeri alması için çalışıyoruz. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan başta Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ve Büyükşehir Belediye Başkanım Uğur İbrahim Altay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.