Recent Comments

Bozkır’da 1389 öğrenci "Dinimi Öğreniyorum" yarışmasına katıldı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bimder - Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği'nin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Dinimi öğreniyorum bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği'nin geleneksel olarak gerçekleştirmiş olduğu bilgi yarışmasında üç farklı kategoride 1389 öğrenci ter döktü. Bozkır ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen yarışmada 323 İlkokul öğrenci, 708 Ortaokul öğrenci ve 358 Lise öğrenci okumuş oldukları "Dinimi Öğreniyorum" kitaplarından sınava girdi.
Gerçekleştirilen yarışma hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bimder - Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür "İlçemizde Derneğimiz tarafından gerçekleştirilen bilgi yarışmasının bu yıl ikincisini gerçekleştirdik.

Bozkır Merkez ve ilçeye bağlı mahallelerimizi kapsayan yarışmamızda bu yıl yoğun bir katılımla yarışmamızı 11 sınav merkezinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin "Dinimi Öğreniyorum" kitaplarından sorumlu olduğu ve bu kitapları okuduktan sonra sınava girdikleri yarışmamızda Dernek yönetimi olarak tüm öğrencilerimiz edindikleri bilgilerle yarışmayı kazanmışlardır.
Her yarışmanın bir finalisti olduğu gibi ileriki günlerde, Yarışmamızın İlkokul, Ortaokul ve Lise Finalistleri ödüllendirilecektir. Dernek Yönetimi olarak bu tarz etkinliklerimizde yardım ve desteklerini esirgemeyen başta hayırseverlerimize, İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz" dedi.

Dernek Tarafından yapılan açıklamada Sınava giren öğrencilerin sınav sonuçlarını kontrol edebilmeleri için https://bimder.bozkir.org.tr/2019/04/bimder-dinimi-ogreniyorum-yarsmas.html adresinde Soru Kitapçığı ve Cevap anahtarları yayınlanmıştır. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.