Recent Comments

Bozkırlı Başkalar İstanbul’da Bozkırlılarla buluştu

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ve Meclis Üyesi asan Özcan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın İstanbul'da tüm Konyalılar ile bir araya geldiği iftar yemeğinden sonra Bozkırlılarla bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Bozkırlılarla buluşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ve Meclis Üyesi Hasan Özcan, İstanbul'da yaşayan Bozkırlılarla hasbihal etti.
Başkanlar ve Bozkırlılarla birlikte günün anısına çekilen fotoğrafın akabinde açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, birlik ve beraberliğiyle her zaman örnek olan Bozkırlıların İstanbul'da bir araya gelmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Bugünün ayrı bir anlamının olduğunu da ifade eden Başkan Saygı, "Bozkırlı hemşehrimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile yine Bozkırlı Hemşehrimiz Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte, milletvekillerimizle hep birlikteydik ve beraberdik. Bu yüzden bugünün anlamı çok daha kuvvetliydi. Bu birlik ve beraberliğimizin her daim devam etmesini diliyorum" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul'da yaşayan Bozkırlılara da çağrıda bulunan Başkan Saygı, "Bu yıl ki Ramazan bayramında tüm hemşehrilerimizi Bozkır'a davet ediyorum. Bu bayramda sıla-ı rahim yapmanız için sizleri Bozkır'a bekliyorum. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle bir bayram geçirmeye davet ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.