Recent Comments

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bozkır'a selamı var!

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Partili Belediye Başkanları ve İl Başkanlarının katıldığı Kızılcahamam programında Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bozkır'ın selamını iletti.

Kızılcahamam'da yapılan toplantıya katılan Bakanlarla da görüşen Başkan Sadettin Saygı, ilk önce Bozkır'a yakınlığı ile bilinen ve Bozkırlılar tarafından sevilen Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek Bozkır'ın Alanya ile Bozkır arasında yer alan yayla yolları konusunda istişarelerde bulundu.

Daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşen Başkan Saygı, Bozkır'ın tarımsal anlamda gelişmesi, ürün verimliliğinin arttırılması hususunda projeler hazırladıklarını ifade ederek bu projelerin hayata geçirilmesi için desteklediklerini beklediklerini iletti.
Toplantının akabinde açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Konya'nın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, dolayısıyla Konya'nın tüm ilçeleri gibi Bozkır hakkında da bilgi sahibi olduğunu söyledi. Bozkırlı hemşehrilerimizin selamlarını ilettiğimde memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kendisinin de Bozkır'a selamlarını getirdim. Bunun yanında bakanlarımızla birebir tanışma ve görüşme fırsatımız oldu. Özellikle Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile özel görüştük, isteklerimizi ilettik, Bozkır'da ağırlamak istediğimizi belirttik" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.