Recent Comments

Orman Bölge Müdürlüğünden Bozkır'a çıkartma

Konya Orman Bölge Müdürü Mehmet Fulin, Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Poyraz ve Konya Orman İşletme Müdürü Mustafa Dağdelen, Çağlayan Göletinde ve Aygır Pınarında incelemelerde bulundu.  

Kozağaç mahallesinde bulunan alabalık üretim tesisinde incelemelerde bulunan Konya Orman Bölge Müdürü Mehmet Fulin, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Kadir Güven, MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran ve Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın danışmanı Mehmet Altunyaldız, buranın faaliyete geçmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve yakın zamanda faaliyete geçeceğini vurguladılar.

Daha sonra Çağlayan Göletinde incelemelerde bulunan heyete gölet yanında oluşturulacak mesire alanı projesi hakkında bilgi veren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "ilçemizde çok güzel Aygır Pınarı ve Akçapınar Mesire alanı var. Ama ilçemiz için yeterli olmadığını düşünerek ilçemiz için ihtiyaç gördüğümüz yeni bir mesire alanı ve su sporlarının yapılabileceği bir yer olan ve seçim beyannamemizde de yer alan Çağlayan Göletini de mesire alanı olarak düzenlemek için proje çalışmalarına başladık. Bu projemizle birlikte gölet içerisinde tekne gezisi, belirli alanlarda tatlı su balığı yetiştirme yerleri, ahşap yürüyüş yolları, kamelyalar, ağaçlandırma alanları gibi temaların yapılmasını planlıyoruz. Bu projemizi hazırlayıp faaliyete geçirdikten sonra Bozkır'ımızın en önemli kazanımlarından biri olacaktır. Projemizin hazırlanıp faaliyete geçmesi için tüm hemşehrilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.
Daha sonra heyet, Aygır Pınarında incelemelerde bulundu. Burada yapılan incelemelerden sonra açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "bölgenin incisi haline gelen tabiat güzeli Aygır Pınarının daha prestijli olması için düzenlemeler yapacağız ve bunun için proje üretiyoruz. Bugün de bu proje ile ilgili olarak Orman Bölge Müdürümüz ile birlikte istişarelerde bulunduk. Bu tabiat güzelliğinin ulusal alanda markalaşması için uğraşıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kozağaç Mahallesi, Aygır Pınarı ve Çağlayan Göletinde yapılan incelemelere Belediye Meclis Üyeleri Hasan Özcan ve Ali Koyuncu da eşlik etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.